Vladimir Cvetković - novi dečko Cece Ražnatović?

tSvetlana Ceca Ražnatović konačno je srećno zaljubljena! Prema rečima njenih bliskih prijatelja, Ceca već mesec dana uživa u ljubavnoj vezi sa Novosađaninom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom (33) * Ko je Cecin decko?

Press otkriva da su se pevačica i maneken upoznali letos, započeli romansu krajem septembra, a nedavno su jedno drugo predstavili i svojim porodicama! - Posle jednog gradskog događaja, Cecu je sa Vladom upoznao njen bliski prijatelj Sreten Radović, direktor „Kolor presa" - navodi sagovornik Pressa blizak Ceci.

- Njih dvoje su tada razmenili brojeve telefona. Međutim, zbog brojnih obaveza i godišnjih odmora, sreli su se tek početkom septembra. U početku su se viđali u društvu prijatelja, i to u klubu „Santo Domingo" i još nekim beogradskim lokalima. Romansu su započeli krajem meseca. Ceca je prvi put pre dve nedelje otišla u Novi Sad i tada ju je Vlada upoznao sa svojim rođenim bratom i njegovom devojkom. Oni su oko 21 sat otišli na večeru u poznati restoran „Tvrđava", gde su ostali do ponoći. Posle toga posetili su jedan novosadski noćni klub, gde su ih paparaci i fotografisali - kaze dalje izvor Pressa.
Otkad je pre deset godina tragično izgubila supruga Željka Ražnatovića Arkana, Ceca se retko pojavljivala u javnosti sa nekim muškarcem, a sada po prvi put ne skriva svoju vezu. Izvor Pressa otkriva da je pre nedelju dana Cvetković prvi put posetio Cecu u njenoj vili na Dedinju, gde ga je ona upoznala sa sinom Veljkom, ćerkom Anastasijom i sestrom Lidijom.
- Veljko i Anastasija su oduševljeni maminim izborom. Odavno joj govore da nađe dečka - kaže on.
Ceca će krajem nedelje poslovno otputovati u Sloveniju, gde će gostovati u nekoliko TV emisija, a sa njom će na put najverovatnije krenuti i Cvele.
Press je juče kontaktirao sa pevačicom i manekenom, ali oni nisu želeli da komentarišu svoju vezu.

Ko je Cecin dečko
Vladimir Cvetković jedan je od najpopularnijih manekena modnog studija „Klik". Već deset godina sa uspehom radi kao model u zemlji i inostranstvu. Na našem tržištu gotovo da ne postoji muški brend za koji nije radio reviju ili snimao katalog. Snimio je veliki broj reklama za poznate svetske brendove - „Tojota jaris", „Amstel", „Subaru"... kao i niz editorijala za najpopularnije muške časopise „Plejboj", „Maksim", „Mens helt", „FHM"... Vlada je vlasnik jedne beogradske klinike za estetsku hirurgiju, tačnije za presađivanje kose, tretmana koji je svojevremeno i sam uradio. Svojevremeno je bio u vezi sa Sandrom Nikolić, sadašnjom suprugom Andreja Meljničenka.
Izvor: Press

1 komentara:

Анониман,  уторак, 4. мај 2010. 17:52:00 CEST  

znas, ne svidja mi se sto ne objavite i neke bar komentare koje ne odgovaraju doticnoj gospodji. Ona je prvenstveno majka, i ne zelim da je vredjam, sem da kazem da posle Arkana treba dostojanstveno da ostane samo njegova zene do kraja. Klinci i sve to nije joj potreno. Neka se moli Bogu i u miru doceka starost sa svojom decom i posle unucicima. Ponasati se kao fufa to sad svako moze, ali ona treba da bude primer, jer mnoge se klinke pale na to sta ona radi. Eto, neka joj je bog na pomoci i porucite joj, i pamet u glavu zeno!!!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP