Ko se vraca na Farmu?

Jedan od osam izbačenih farmera sutra će se vratiti u rijaliti-šou! Od ponoći gledaoci glasaju za farmera koga žele da vrate na „Farmu" i samo onaj ko bude imao najveći broj glasova dobiće priliku da se vrati u trku za nagradu vrednu 100.000 evra.

Kako pise Press, pravo na povratak nisu dobili Ana Nikolić, Nikola Hadži Nikolić i Saša Đani Ćurčić, jer su diskvalifikovani iz takmičenja nakon što su prešli granicu Pinkovog seoskog imanja.

- Posle četiri dana pauze, koju su napravili zbog dana žalosti, organizatori su odlučili da ponovo uzdrmaju strasti na „Farmi". Pošto ove nedelje nisu izabrane sluge, a Cakanin mandat gazdarice produžen je za još nedelju dana, organizatori su odlučili da sutra ne izbace nijednog ukućanina, već da u igru vrate jednog „otpisanog" - kaže izvor Pressa blizak produkciji.
U prva dva meseca „Farmu" je napustilo 11 takmičara, ali su pravo na još jednu šansu dobili njih osam: Tijana Dapčević, Tanja Đurović, Zoran Radojković Pile, Ceca Tanasić, Olja Crnogorac, Dajana Tripunović, Toma „Panter" i Boško Ničić.
- Najveću šansu za povratak ima Big Mama! Osim što je poslednja izbačena sa „Farme", ona je tokom prvih mesec dana takmičenja bila među top tri takmičara sa najvećim brojem glasova - zaključuje sagovornik Pressa.
Farmeri će sutra odlučiti da li će misici Marijani Grgić dozvoliti da ostane na „Farmi", najavljuje "Press".

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP