Kristijanu Goluboviću policija zabranila je ulazak u Hrvatsku

Hrvatska policija zabranila je ulazak Kristijanu Goluboviću u tu državu na osnovu sigurnosne procene i njegove prošlosti, javljaju hrvatski mediji, a prenosi Mondo

Kako piše hrvatski portal index.hr, splitski gradonačelnik Željko Kerum je rekao da Golubović ne može da bude dobrodošao u Splitu i Hrvatskoj, niti sportski uzor. "Ne ulazeći u razloge pozivanja Kristijana Golubovića držim da bi hrvatska policija trebala svakako da razmotri, ako ne i zabrani ulazak zakonski nepodobnih osoba na hrvatsku teritoriju", komentarisao je Kerum.

Na najavu Golubovićevog gostovanje reagovali su i branitelji, a sve je nagoveštavalo velike nevolje u subotu na Gripama i obračun s neželjenim gostom i njegovim telohraniteljima.
Organizator borilačkih mečeva Gordan Vatavuk je izjavio da mu je žao odluke policije.
"Hteo sam da predstavim Golubovića kao sportistu, a ne kriminalca", rekao je Vatavuk objašnjavajući da je Kristijan trebalo da nastupi u uvodnoj borbi i da su novine sve prenaduvale, pa su stvari otišle predaleko.
"Millenium će se održati, nije Golubović jedini koji je trebalo da nastupi, borilački spektakl može i bez njega", napominje Vatavuk.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP