Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) se udaje

Ejmi Vajnhaus će se navodno ponovo udati za svog bivšeg supruga, Blejka filder Sivila.

Ejmi i Blejk planiraju da se ponovo venčaju za tri meseca, a prema pisanju britanskih medija njih dvoje se redovno viđaju od kada je on izašao iz zatvora. Ejmi je u međuvremnu u potpunosti promenila način života, i nastoji da bude uzorna zvezda svojim fanovima. Za razliku od prošle godine, kada su je paparaci slikali kako polugola, pijana i drogirana povraća ulicom, sada je "hvataju" u odlascima u teratanu.

Vajnhausova je nedavno i povećala je grudi, a idućeg meseca planira i da operiše nos. Redovno je u studiju gde već više od godinu dana priprema svoj novi album.
Sa druge strane, Bjelk se trudi da ponovo ne dođe u sukob sa zakonom, jer je već nekoliko puta izlazio i bio vraćan u zatvor zbog drogiranja i nasilničkog ponašanja.
"Oboje znamo da smo se razveli samo na papiru i brak je ono što ponovo želimo. Čujemo se desetak puta dnevno, a rekla mi je da želi ponovo da stavi verenički prsten i to onaj koji sam joj dao prvi put. Mislim da je koštao oko 2.000 funti", pohvalio se Blejk prijatelju koji je sve ispričao tabloidima.
Ejmi i Blejk su i na Facebooku naveli da su u braku, ali prema rečima Blejkovog prijatelja to je bila samo šala koja će uskoro postati stvarnost.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP