Marijana Kovačević, čudotvorna isceliteljka Lamparda izlečila za jedan dan

Čuvena srpska doktorka Marijana Kovačevića uspela je da sanira povredu zadnje lože najboljem igraču Čelzija Frenku Lampardu za samo jedan dan, pise "Press"

Naime, jedan od najboljih veznih igrača na svetu doputovao je u Beograd u petak posle podne kako bi se podvrgao jednom jedinom tretmanu kod doktorke Kovačević, a već u subotu je objavljeno da će biti spreman za naredni derbi protiv Arsenala, iako mu je prethodno prognozirana višenedeljna pauza!

Fudbaler Čelzija povredio se na krajnje bizaran način, uoči prijateljskog meča između reprezentacija Engleske i Brazila. On je istegao zadnju ložu tokom višečasovnog avionskog leta za Katar, a prema prvim prognozama, trebalo je da odsustvuje sa terena čak tri sedmice. Ipak, Lampard se po povratku u Čelzi konsultovao sa medicinskim timom „plavaca" i odlučio da sledi primer brojnih zvezda Premijer lige koje su se tokom prošle sedmice uverile u „natprirodne" moći doktorke Marijane Kovačević. Naravno, Lampard, kao i ostali superstarovi sa Ostrva, nije želeo da priča o terapijama konjskom placentom kod Marijane Kovačević, tako da je precizno isplanirao svoj tajni boravak u glavnom gradu Srbije. Bio je na jednom tretmanu, već u subotu se ekspresno vratio u London kako bi prisustvovao meču svoje ekipe protiv Vulverhemptona, a lekari koji su ga praktično otpisali na duži period oduševljeno su saopštili da će Lampard biti spreman za londonski derbi protiv „tobdžija".
Prema izvorima ostrvskih medija, Lamparda je sa doktorkom Kovačević „spojio" mladi reprezentativac Srbije i fudbaler Čelzija na pozajmici u holandskom Tventeu Slobodan Rajković. On je, navodno, Lampardu zakazao pregled putem SMS poruke i omogućio mu da već tokom prošlog petka bude podvrgnut terapiji. Takođe, engleski „Independent" piše da je Lampard bio upoznat sa činjenicom da je Marijana Kovačević podigla veliku prašinu u Srbiji, odnosno da su se za njen slučaj zainteresovali i državni organi. Upravo zbog toga Frenk Lampard nije u petak doputovao u Beograd redovnom linijom iz Londona.
Pored toga što je značajno skratila oporavak Frenku Lampardu, čuvena srpska doktorka farmakologije na indirektan način pomogla je fudbalerima Liverpula da osvoje bod u sudaru sa Mančester sitijem. Strelac izjednačujućeg gola za „redse" bio je Josi Benajun, koji je prošle sedmice takođe bio podvrgnut terapijama konjskom placentom. Benajunu je bila predviđena pauza od mesec dana, ali se on na volšeban način oporavio i čak naterao menadžera Liverpula Rafu Beniteza da sa ushićenjem priča o poduhvatima srpske medicine. Pored Benajuna, kod doktorke Kovačević lečila su se još trojica fudbalera Liverpula, Glen Džonson, Albert Rijera i Fabio Aurelio, baš kao i Holanđanin Robin Van Persi iz londonskog Arsenala.
Takođe, u Beogradu je nedavno boravio i fudbaler Mančester sitija Vinsent Kompani, koji je prema jednoj od „urbanih legendi" odigrao partiju fudbala sa lokalnim momcima u novobeogradskim blokovima.
Izvor: Press

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP