Stiklu Maje Nikolić isekla Marina?!

Bas kao u (nizerazrednim) krimicima, na TV "Farmi" zbila se misterija: ko je isekao štiklu sa čizme Maje Nikolić?

Zagonetka je izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno zbog sumnje ove takmičarke da iza „zločina“ stoji zadruga! Medjutim, kako pise danasnji „Alo!“, iako je više farmera učestvovalo u ovoj zaveri, „obarač“ je povukla Marina Perazić!

- Sve je poteklo od Sašine pretnje od pre nekoliko nedelja da će Maji iseći sve štikle, pa će ova morati da „ćopa kao ćurka“. Činjenica je da takmičare užasno nervira zvuk Majinih štiklica kojima danonoćno namerno lupka po kući, pa su konačno rešili da joj stanu na put. Grupica, koju je predvodio takozvani kuhinjski klan, okupila se i došla na ideju da Sašine pretnje sprovede u delo. I dok su se ostali snebivali da se late testere, Marina je odlučila da bude harambaša i isekla je štiklu Majine čizme! Postoji čak i snimak te akcije, ali produkcija je odlučila da još neko vreme gledaoce drži u neizvesnosti - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, blizak producentima „Farme“.
U želji da proverimo naša saznanja, kontaktirali smo produkciju Televizije „Pink“, međutim, oni nisu želeli da komentarišu ovaj događaj.

Zanimljivo je da je tokom rasprave o aferi „štikla“ Marina bila posebno začuđena Majinom tvrdnjom „da ona zna ko je to uradio“:
- Marina, sigurna sam da ti verovatno znaš ko je to uradio - na šta se Perazićeva brecnula:
- Šta ti to znači „da ja možda znam“?! Ili znam ili ne znam - odgovorila je nekadašnja seks bomba, posle čega su se gotovo svi farmeri dobrovoljno prijavili kao počinioci.
Izvor: Alo!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP