Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Nedeljko Dražić parališe crne magove

Nedeljko Dražić, koji sebe naziva "belim magom", a koga je fotograf „Sveta“ fotografisao na promociji albuma Željka Joksimovića dok je bio na svom zadatku rasterivanja crne magije, za „Alo!“ je otkrio neke manje poznate detalje

- Te večeri bila je prisutna crna magija. Video sam devojku i muškarca koji su bili plaćeni, odnosno angažovani od strane ljubomornih pevača da naude Željku. Na svu sreću, mojom brzom reakcijom do toga nije došlo, prozreo sam njihove namere i paralisao ih - započinje priču Nedeljko i dodaje da ga Joksimović nije angažovao.

Upitan da li neke veze sa tom crnom magijom imaju najbliži Željkovi saradnici, Dražić objašnjava da je Joksimović tu dobro zaštićen.
- Jelena Tomašević je toliko dobra devojka da bi mogla 10 muškaraca da zaštiti svojom „belom magijom“. Problem je u tome što ni ona, a ni muškarci nisu toga svesni. Ona štiti muškarce - komentariše Dražić, koji se osvrće i na Lanetovu devojku.
- Jovana takođe ima dobru magiju, ali je njena karma manjeg intenziteta u odnosu na Jeleninu - zaključuje on.

Ceca i Seka se same štite od magije
Nedeljko objašnjava da je jedna od retkih kojima zaštita nije potrebna Ceca Ražnatović.
- Ceca ima jaku krv. Svaki pokušaj slanja crne magije na nju je neuspešan i osujećen. Njenim venama protiče jačina koja je štiti. Malo je takvih, baš malo - objašnjava Dražić i dodaje da je slična i Seka Aleksić, koja je možda i bila napadnuta crnom magijom.
- Malo mi je čudno što je u proteklom periodu relativno često menjala partnere. Možda ima tu nečega. Ali, i ona je jaka - završava svoju priču Nedeljko.
Izvor: Alo!
Foto: nultibitovi.net

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP