Emanuele Kriki najpoželjnija na svetu

U tradicionalnoj anketi internet portala „AskMen“ u kojoj je glasalo 6 miliona ljudi, prvo mesto na listi 99 najpoželjnijih žena na svetu zauzela je kanadska glumica Emanuele Kriki, druga je manekenka Marisa Miler, a je treća glumica Kejt Bekinsejl. Adrijana Lima je zauzela 24. mesto, dok je Ana Ivanović 72.

Kriki, koja je poreklom Marokanka, najpoznatija je po ulozi u seriji „Entourage“ i, po mišljenju urednika portala „AskMen“, za najpoželjniju ženu na svetu izabrana je zato što poseduje glamur zvezda starog Holivuda, a istovremeno brižljivo čuva svoj privatni život od tabloida.

„Kada sam čula rezultate glasanja, to je za mene bio najveći kompliment u životu, jer u ovom izboru nije najvažnije samo da budete seksi, već treba da budete kompletna ličnost. Ljudi su prepoznali da kod mene nije najvažnija lepota već neke druge stvari, i to je zaista osvežavajuće“, izjavila je Emanuele Kriki.
Na drugom mestu se nalazi američka manekenka Marisa Miler, jedan od anđela „Victoria’s Secret“. Marisa, koja je pre nego što je počela da se bavi manekenstvom vodila školu surfa u Kaliforniji, godinama je jedna od najplaćenijih svetskih manekenki i, naravno, nije propustila priliku da se zahvali svima koji su glasali za nju.
Adrijana Lima, supruga Marka Jarića, nalazi se na 24. mestu, a srpska teniserka Ana Ivanović zauzela je 72. mesto i znatno je napredovala u odnosu na prošlu godinu kada je bila 96. na listi. Slabije plasirane od naše teniserke su, između ostalih, i Andželina Žoli, Kejt Blanšet, Džesika Simpson i Selita Ebanks.

Najpoželjnije žene na svetu
1. Emanuele Kriki, glumica Kanada
2. Marisa Miler, manekenka SAD
3. Kejt Bekinsejl, glumica V. Britanija
4. Alesandra Ambrosio, manekenka Brazil
5. Džesika Alba, glumica SAD
6. Bijonse, pevačica SAD
7. Penelope Kruz, glumica Španija
8. Čeril Kol, pevačica V. Britanija
9. Eva Mendes, glumica Meksiko
10. Miranda Ker, manekenka Australija

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP