Brzi Gonzales - igrani film!

Miš Brzi Gonzales uskoro će stići u bioskope u filmu koji će biti mešavina igranih scena i kompjuterske animacije.



Scenario će napisati Alek Sokolov i Džoel Koen koji su radili na filmovima "Garfild 2", "Priča o igračkama" i "Što više to bolje". Njihova priča biće adaptacija klasičnog crtanog filma „Vorner“ studija, a glas glavnom junaku Brzom Gonzalesu pozajmiće komičar Džerdž Lopez.

Najbrži miš Meksika, prvi put se na malim ekranima pojavio pedesetih godina prošlog veka. Njegova uloga od tada je da spasava i brani miševe od mačka Silvestera. Gonzales, uz uzvik „Andale, andale, arriba!“ uspešno svaki put nadmudruje Silvestera, izlažući ga čitavom nizu različitih vrsta bolova i poniženja - od mišolovki pa do slučajnog ispijanja veoma ljutog Tabasko sosa.
U nekoliko crtaća publika se upoznala i sa njegovim simpatičnim rođakom Sporim Rodrigezom, "najsporijim mišem u celom Meksiku."
Rodrigez upada u svakave nevolje iz kojih ga može izvući samo Brzi Gonzales. Tokom šezdesetih, Gonzalesov glavni suparnik je postao Patak Dača
Kratkometražni crtani film o Brzom Gonzalesu, iz 1955, čiji su tvorci Fric Ferleng i Holi Prat nagrađen je Oskarom.
Sićušni junak Brzi Gonzales pojavljivao se tokom godina u brojnim igranim i animiranim filmovima među kojima su "Ko je smestio zeki Rodžeru", "Svemirski basket" i "Šašava družina ponovo u akciji".

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP