Kako otkriti da li vas partner vara

Žene su su oduvek lupale glavu time da li ih njihov voljeni vara, ali i pronalazile lukave načine da to utvrde...

Danas na mnogim ženskim forumima, pripadnice lepšeg pola, iz solidarnosti, jedne drugima predlažu načine kako da otkriju prevaru, a neki su na nivou detektivskih. Evo najzanimljivijih saveta, koji vam mogu pomoći da dođete do istine, pod uslovom da mislite da je to način kako se čuva ljubav.

- Moja poznanica je nedavno otkrila da je dečko vara tako što je primetila da mobilni telefon podešava na nečujno i da obavezno odlazi u drugu sobu dok telefonira. Jedno vreme ni u toalet nije odlazio bez telefona. Kada je pokušala da proveri njegove poruke i pozive, primetila je da su obavezno sve obrisane. A onda je čula za neku opciju na telefonu koja pamti izbrisane poruke i pozive, aktivirala je i uskoro je imala šta da vidi i pročita!
Mirjana, 32

- Zapisuj vreme kad je negde bio, imena osoba koje pominje, mesta na koja navodno odlazi i izgovore koje daje… Partner koji često laže obično ni sam ne može sve da zapamti. Tako ćeš primetiti da menja priču ili dovodi u pitanje tvoje sećanje. A onda su beleške tu da ne pomisliš da ti počinješ da ludiš, kao što se meni desilo u jednom trenutku.
Irena, 29

- Prati telefonske pozive, beleži vreme slanja poruka i brojeve. Pokušaj da nabaviš potpuni listing njegovog telefonskog računa. Obrati pažnju na neuobičajenu količinu telefonskih poziva na određeni broj − proveri čiji je. Ne oslanjaj se na imena upisana u telefonski imenik, proveravaj brojeve, jer često se ispod imena prijatelja kriju brojevi ljubavnice.
Sonja, 34

- Obavezno ga povremeno nenajavljeno poseti na poslu, a potrudi se i da se kod kuće, kad god možeš, pojaviš u neočekivano vreme.
Dragana, 43

- Iako zvuči ružno, pretresaj mu redovno džepove, radni sto, police… Instaliraj neki od špijunskih programčića na njegov računar da vidiš šta i kome kuca − ima i onih koji šalju izveštaj na tvoj email, čim se on okači na internet.
Vesna, 42

- Vodi evidenciju svih ženskih osoba koje je ikada pomenuo i ako se neko ime ponovi više nego jednom − vreme je za paniku!
Svetlana, 54



Ako kaže da ide na sport dobro iznjuškaj garderobu kad se vrati, da proveriš da li se oseća na ženski parfem ili na znoj.
Maja, 27

Popiši sav njegov donji veš i vodi evidenciju kada ga presvlači.
Jelena, 46

Moja prijateljica je primetila da je njen suprug naprasno odlučio da promeni frizuru koju je nosio bar deset godina. Nije joj bilo čudno, ali kada su se uključile i druge prevarene drugarice u priču, zaključile su da su im muževi, uz ljubavnice, obavezno menjali i nešto u fizičkom izgledu, bilo da su počeli drugačije da se oblače ili da su pustili ili obrijali bradu.
Anita, 50

Ako počnu da mu smetaju tvoji telefonski pozivi, ako sve manje vremena provodite zajedno, ako čekaš da ti odgovori na SMS bar tri sata, zaboravlja važne datume, ostaje na poslu sve duže, tušira se češće, a posebno čim se vrati kući − treba da se zabrineš. To je bio moj slučaj, samo nisam odmah razumela znakove.
Vera, 37
(Zena)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP