Ksenija Pajčin nije bila trudna

Nalaz obdukcije koja je obavljena na VMA pokazao je da Ksenija Pajčin nije bila u drugom stanju, nezvanično je saznao "Blic" * Policija je rekonstruisala ceo događaj i zaključila da je ubistvu i samoubistvu prethodila žestoka svađa.

U medijima se, naime, spekulisalo da je jedan od uzroka tragedije i taj što Ksenija "nije želela da zadrži bebu"! Oni koji poznaju ovaj par, kazu da je, s jedne strane, bila je ogromna strast, a s druge patološka ljubomora i različiti stavovi o životu. Ksenija je navodno htela karijeru, Filip dom i porodicu...

Danasnji „Alo!“ pise da su intenzivne svađe i Filipovi izlivi ljubomore počele posle njegovog nedavnog povratka iz Crne Gore, gde su ga „dežurni dušebrižnici“ obavestili da se Ksenija dopisuje sa bivšim dečkom, inače oženjenim fudbalerom.
- Iako je Ksenija tvrdila da je abortirala jer ne želi da pravi pauzu u karijeri, već podgrejan pričama, Filip je besneo jer je verovao da je prekinula trudnoću zato što nije znala da li je dete njegovo ili fudbalerovo - kaže naš izvor.



Policija je rekonstruisala ceo događaj i zaključila da je ubistvu i samoubistvu prethodila žestoka svađa.
- Ksenija je imala na sebi jaknu, znači da je bila spremna za izlazak. To što smo telo pronašli u hodniku pokazuje da ju je Kapisoda sustigao skoro na samim vratima. U prilog takvom zaključku govori i to što je on bio samo u majici i farmerkama, što znači da nisu zajedno nameravali da izađu. Očigledno je da je pokušao da je zaustavi, a kada nije uspeo da je spreči u toj nameri, ispalio joj je metak u glavu - priča naš izvor.
Prema rečima sagovornika "Pressa", policija pretpostavlja da je Filip posle toga otišao u sobu i pucao sebi u usta. Pištolj kojim je zločin počinjen doneo je najverovatnije Filip. Policija kaže da za njega nije imao dozvolu.

Sahrana u subotu na Novom groblju
Ksenija Pajčin biće sahranjena u subotu u 14 sati na Novom groblju. Njene najbolje prijateljice juče su oko podneva ušle u stan na Voždovcu. Sedele su sat vremena, a onda spakovale stvari svoje drugarice u kojima bi želele da je sahrane. Nekoliko njih zaputilo se kasnije u Zemun kod majke Ksenije Pajčin, Ljubice Kostić, gde je primala saučešća. Ona je juče po podne sa drugaricama svoje ćerke odnela stvari u mrtvačnicu na VMA kako bi obukla svoje dete. Neutešna Ljubica bila je u jako lošem stanju. Njeni jauci odjekivali su hodnicima.

1 komentara:

Анониман,  субота, 20. март 2010. 17:39:00 CET  

i da je bila trudna i da nije to nije razlog da neko nekog ubije bolje da su se razisli nebi bili ni prvi ni posledni ali zavrsiti i svoj i tudzi zivot zbog neces tako apsurdnog to nema objasnjenja

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP