Nataša Bekvalac: Kako vodi ljubav? (VIDEO)

Nataša Bekvalac u javnosti progovorila o svom ljubavnom životu. Otkrila je da je svekrva ne voli i priznala da u seksu voli da ima inicijativu i da joj je omiljena poza kad je - gore. Pevačica se zabrinula kako će majka njenog supruga Danila Ikodinovića reagovati na njeno otkrivanje detalja iz seksualnog života




- Moja svekrva me i ovako ne voli, a posle ovog će da me mrzi, bre! Reći će, eto, šta je napravila, to je pomutilo mozak Danilu... Jao, bre! - zabrinula se Nataša u emisiji „Amidži šou", a zatim je otkrila pikanterije iz svog kreveta: - Vi muškarci, u stvari, često ne znate koliko ne znate. U principu, uvek volim da uzmem stvar u svoje ruke i budem - gore!
Dok je govorila o novom stanu, podgrejala je čaršijske priče da njen brak nije savršen.
- Stan koji smo kupili ima dva ulaza i dve spavaće sobe. Ne spavam sa Dačom zato što puno hrče - rekla je srpska seks bomba, i dodala da je jedna od pesama sa novog CD-a, koji će uskoro biti objavljen, posvećena dečku koji je mlađi od nje.
Iako sebe fizički vidi kao savršenu ženu, Nataša je u istoj emisiji rekla da je u „mozgu hendikepirana". Na pitanje ko je bolja riba - ona ili Severina Vučković, odgovorila je:
- Seve je veoma zanimljiva žena. Ima neodoljivu harizmu, vrlo je erotična. Ono što godine donesu ženi je veliki plus, a ne minus. Zato ona ima nešto u mozgu što ja nemam!
Na kraju, na pitanje koga bi pre izabrala - Marka Jarića ili Borisa Tadića, odgovorila je da prednost daje predsedniku Srbije.
- Marko Jarić je zaista jedan fenomenalan, uspešan sportista. Ima preslatku ženu i čestitam mu na prinovi. Ali, predsednik je predsednik! - poručila je Nata.
Dača Ikodinović nije želeo da komentariše izjave svoje supruge iz popularne TV emisije.
- Nemojte, molim vas, da me terate da komentarišem šta je moja žena rekla. Nisam gledao tu emisiju i nemam komentar, razumite me - kaže Dača za Press.

2 komentara:

Анониман,  среда, 10. март 2010. 02:10:00 CET  

ovo potvrdjuje da su sve javne ličnosti pogotovo iz šou biznisa kad osete da im popularnost pada spremne da skinu gaće pred kamerama ili pričaju svakakve gluposti o sebi i sebi bliskim osobama samo da bi ostale popularne i bile na naslovnim stranama novina. ps Dači svaka čast i divim mu se kako ima zivaca da podnosi takvu ženu.

Анониман,  петак, 19. март 2010. 01:36:00 CET  

...:'ona je veoma erodicna'.da li ona cujesebe.Koja glupaca>a i voditelj je izdrkotina,tako da nije ni udo sto su prijatelji.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP