Protumačite noćne more

Nisu svi košmari štetni, ističe Sara Dening, koja se specijalizovala za tumačenje snova i otkrila tehniku uz čiju pomoć možete da shvatite zašto ste pod stresom.

Iz teksta koje je Deningova napisala za britanski časopis „Psihologija danas“, prenosimoznačenje pet tipičnih snova koje preopterećene žene sanjaju uoči prvog radnog dana u nedelji.

Naučnici su otkrili da svaka druga zaposlena žena pati od tzv. sindroma nedelje uveče, ima košmare vezane za kancelariju koji je u najvećem broju slučajeva javljaju baš u noći između nedelje i ponedeljka.


Evo pet najčešćih noćnih mora vezanih za posao, njihovog značenja u tumačenju Sare Dening i saveta za prevazilaženje kriza.

SVAĐA SA ŠEFOM
To je znak da se vaš glas ne čuje onoliko koliko biste hteli. Verovatno ste ljuti i frustrirani zbog toga što osećate da niste dovoljno cenjeni. Vreme je da zahtevate bolji tretman.

KASNITE NA VAŽAN SASTANAK
Izloženi ste velikom pritisku i zato ste zabrinuti i nervozni. Postarajte se da se bar malo rasteretite obaveza i podelite ih sa kolegama.

OSEĆATE STRAST PREMA KOLEGI
Da li gajite ista osećanja prema dotičnoj osobi i na javi? Ako je odgovor negativan, znači da ta osoba poseduje osobine (ili posao) koje biste želeli za sebe. Možda možete da ostvarite svoju želju?

MORATE DA DRŽITE GOVOR, A NISTE SE SPREMILI
Brine vas da možda niste dorasli svom poslu. Da li je zaista tako? Možda bi trebalo da se dokvalifikujete?

DOŠLI STE NA POSAO GOLI
To je znak da se plašite da će ljudi da vas prozru. Mislite da ste prevarantkinja i da ne zaslužujete uspeh. Pošto je malo verovatno da je to tačno, krajnje je vreme da nešto preduzmete za jačanje samopouzdanja.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP