Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

HOROSKOP: Kako će Pomračenje Sunca 9. marta uticati na vaš znak?

9. marta je Mlad Mesec i totalno Pomračenje Sunca u znaku Riba. Pomračenje i Mlad Mesec će biti u tačnoj opoziciji sa Jupiterom pa će samim tim efekat biti još jači. Pritom, ovo pomračenje na našim prostorimama neće biti vidljivo (za razliku od Južne i Istočne Azije, Pacifika i većeg dela Australije), ali to ne znači da ćemo biti lišeni njegovog uticaja... Naprotiv, pri čemu će on potrajati do 23. marta.

Foto: traude / pixabay.com

Pošto je znak Riba dvanaesto polje i predstavlja prvenstveno našu podsvest možemo reći da će najjače dejstvo biti baš na sam naš način razmišljanja.

Naredne dve nedelje će neki od nas preispitivati emocije prema bliskim osobama. Nemojte sebe terati da ostajete u vezama koje vam ne odgovaraju. Dobar je period i za renoviranje stana, kuće, poslovnog prostora, za kupovinu novog nameštaja. Ali se zato pazote da ovih dana da ne uletite u neku tajnu vezu - neće se završiti dobro. Pazite i šta potpisujete!

Sa nekim stvarima ili ljudima koji su nas „trovali“ na bilo koji način, sada možemo završiti, jer ćemo naći snagu sami u sebi da izađemo iz začaranog kruga. Bitno je da tokom narednih nedelju dana ne ulazite nepromišljeno u promene i novine.

Kako će pomračenje Sunca uticati na vaš horoskopski znak, analizirao je mirror.co.uk:

Ovan

Imaćete živopisne snove koji će nositi snažnu poruku. Bićete vrlo osetljivi na uticaje i svesniji okruženja. Ako imate jaku intuiciju, ona može dostići gotovo natprirodan nivo, pa je mudro koristite. Meseci koji su pred vama idealni su za vaš spiritualni razvoj.

Bik

Pomračenje će aktivirati društveno polje vašeg znaka. Oživećete neka stara prijateljstva, a neko koga ćete upoznati tokom pomračenja igraće kasnije vrlo važnu ulogu u vašem životu. To bi mogla da bude vaša srodna duša. Pred vama će se otvoriti razne prilike i budite spremni da ih iskoristite.

Blizanci


Pomračenje će vaše ambicije dovesti do vrhunca. Budućnost će vam delovati svetlije. Iako vam neće biti lako, spremni ste na izazove i možete računati na svoje instinkte da vam pokažu pravi put. Kad god osetite da vam je svega dosta, zaustavite se i poslušajte svoj unutrašnji glas.

Rak

Nova vrata se otvaraju pred vama i nailazite na sasvim nova iskustva. Postaćete svesniji toga šta zaista želite i uvidećete da dosad niste koristili svoj puni potencijal. Iskoristite sve mogućnosti koje će vam se otvoriti i dati vam šansu da putujete – bilo u fizičkom, bilo u duhovnom smislu.

Lav

Ova nova strana koja se otvara u vašem životu odraziće se na finansijsko polje. To neće odmah biti očigledno, ali budite u pripravnosti da iskoristite priliku onda kad vam se sreća osmehne. Razmišljaćete o novim investicijama, a ovo je idealno vreme da ostvarite svoje planove vezane za uređivanje životnog prostora i oživite stari plan štednje. Ako ste sami, nova ljubavna romansa je na pomolu.

Devica

Stvorićete jake veze s drugim ljudima. Upoznaćete nekoga i imati osećaj da ste se već sreli u prethodnom životu. Imaćete više empatije prema drugim ljudima, a iz toga ćete učiti i više o sebi i svojim osećanjima.

Vaga

Imate šansu da izbrišete sve negativne aspekte svoje ličnosti koji ne odražavaju vašu pravu prirodu. Otarasite se starih navika, veza i obaveza iz prošlosti. To će dovesti i do smanjenog stresa, što će vam olakšati sam proces. Vreme je i da ostvarite svoje želje i posvetite se negovanju svog zdravlja.

Škorpija

Vaš kreativni potencijal i intuicija će porasti i uživaćete u njima. Odluke koje budete doneli u vreme pomračenja vodiće vas jedan korak bliže vašem samoostvarenju.

Strelac

Počinjete da uviđate koliko vas je detinjstvo oblikovalo u osobu kakva ste danas. Možda ćete preispitati svoja stara uverenja, navike i mišljenja, koja su rezultat vaspitanja. Kada realno sagledate stvari, postaćete svesniji onoga ko ste u stvari i steći novo samopouzdanje.

Jarac

Neke divne stvari su pred vama i upoznaćete dobre ljude. Fokusirajte se na podršku prijateljima. Komunikacija u svim oblicima, pa čak i putem društvenih mreža, obeležiće narednih šest meseci vašeg života. U ovom periodu možete naučiti nešto novo, što će vam poboljšati šanse za pronalazak novog posla.

Vodolija

Novac će biti vaša glavna preokupacija i bićete fokusirani na to da povećate primanja. Izbegavajte nesmotreno trošenje i razmislite o štednji. Iskoristite svoju dinamičnost da nađete novi izvor prihoda. Što više izvora novca nađete, to ćete imati sigurniju budućnost.

Ribe
 
Ovo je vaša šansa da odaberete gde želite da idete iz ove tačke. Vaša pojačana intuicija omogućiće vam da osetite sve prepreke koje bi mogle da vam se jave na putu. Verujte instinktu i to bi moglo da vas dovede do uspeha. Pomračenje će imati moćan uticaj na vaše emocije i pružiće vam snagu da odbacite neke stege iz prošlosti, sumnje i strahove. Postaćete svesniji svoje unutrašnje snage i punog potencijala.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP