Ana Ivanović i Adam Skot uživaju na Majorci

Ana Ivanović, nakon odluke da preskoči mečeve sa reprezentacijom u Fed kupu ovog vikenda u Beogradu protiv reprezentacije Slovačke, rešila je da sa svojim dečkom Adamom Skotom ode na kraći odmor na Majorku, pise Blic

Ana i Skot primećeni su ovih dana kako prijatno raspoloženi šetaju ulicama jedne od Aninih omiljenih destinacija u Evropi. Poznati sportski par obilazio je radnje po Majorki, a kada su se umorili od šetnje, seli su u jedan od mnogobrojnih kafića kako bi se osvežili i uživali u toplom aprilskom suncu.

Ana je na sebi nosila dugu haljinu, romantičnog kroja i u modernom cvetnom dezenu, dok su od nakita na njoj dominirali veliki prsten na levoj ruci, minđuše u boji zlata, kao i jedna ogrlica od perlica, te nekoliko narukvica u boho stilu.

Iako Ana i Skot baš i ne vole kada im paparaci kvare intimne trenutke, činilo se da je u ovoj prilici zaljubljeni par više bio zaokupljen jedno drugim, nego foto-objektivima koji su ih pratili u stopu. Uprkos natpisima u stranim medijima da je veza mlade teniserke i zgodnog Australijanca dovedena u pitanje nakon što je na njega ponovo oko bacila holivudska glumica Kejt Hadson, par se očigledno dobro zabavljao, budući da im osmesi nisu silazili sa lica čitavog dana.

Inače, Ana često posećuje Majorku, na kojoj je pre par godina kupila i luksuznu vilu za odmor, u kojoj je i sada odsela sa australijskim golferom. Vila Ivanovićeve se nalazi u elitnom delu ostrva Son Vida, sagrađena je 1998, prostire se na 950 metara kvadratnih, dok se okolno imanje prostire na 6.000 metara kvadratnih. U prizemlju kuće je ogromna dnevna soba, prostrana kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, garderoba i kupatilo. Na spratu se nalaze četiri spavaće sobe sa terasama, tri kupatila, kao i odvojeni apartman za poslugu, sa spavaćom i dnevnom sobom, kuhinjom i kupatilom.

Ana će sa Skotom ostati na Majorki još par dana, budući da sledeći turnir za koji se prijavila, „Porše tenis gran pri“ u Štutgartu, počinje 26. aprila.
Izvor: Blic

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP