Miloš Bojanić pobednik Farme

Pobednik drugog serijala rijalitija Farma je Miloš Bojanić! Pevaču je uz dogovoreni honorar pripao i pobednički ček na 100.000 evra * Drugoplasirani Dragan Marinkovic Maca

Farma je zatvorila vrata i kapije. Prethodno su je napustili Bojanic i Maca, da bi u TV studiju bili procitani rezultati glasanja i proglasen pobednik.

Jedan o drugom nemaju skoro ništa lepo da kažu, ali su poslednji ostali na Farmi i jedan od njih dvojice je osvojio 100.000 evra.

U superfinalu bili su Mina Kostić, Dragana Milošević, Ivan Fece Firči, Dragan Marinković Maca i Miloš Bojanić. Odlukom publike prvi je ispao Firči, a za njim i Mina i Dragana koja je kao trećeplasirana osvojila nagradu od 20.000 evra.

Maca i Miloš, suparnici od samog početka Farme tako su i zavšili svoje učešće, ali su gledaoci presudili i Bojaniću "dali" 100.000 evra (39,68 odsto glasova), a Maci 30.000 evra (29,11 odsto glasova).

Šta njih dvojica misle jedan o drugom i boravku na imanju u Lisovićima reći će u subotu uveče u posebnoj emisiji na Pink televiziji.

A videli smo sve pre toga, pevalo se, ali su psovke ipak bile upečatljivije, VIP seljaci su bukvalno jedni druge pljuvali, pominjali i porodice, umalo se fizički obračunavali, od seksa ni s, ali je bilo seksualnog uznemiravanja, a u plasteniku i koritu za kupanje se piškilo...

Ali idimo redom kroz superfinale...

Posle prvog preseka i uključenja na Farmu saznali smo ko je superfinalista koji prvi odlazi ove finalne večeri sa imanja Farme i gubi u borbi za 100.000 evra. Ognjen u belom odelu sedi sa fantastičnom petorkom za stolom i diže tenziju pred saopštenje imena.

Aleksandra preuzima kovertu i saopštava ime Ognjenu, koji se prvo obraća Dragani i pita je da li će biti razočarana ukoliko ispadne prva. Dragana daje diplomatski odgovor - kaže da hoće i neće... Ostali su manje više sa istim komentarima, neki manje rečiti poput Firčija i Mace. Jedino Bojanić smatra da bi trebao da ide dalje.

FIRČI PRVI ISPADA!
Kao što je imao najmanje glasova na našoj anketi, Firči je imao najmanje glasova i gledalaca.




Posle pregleda jučerašnjeg dana i komentara koji su superfinalisti dali danas ranije, ponovo smo se uključili na Farmu, gde je Ognjen dao svakom pojedinačno da pozove svoje glasače i da prokomentariše sebe, ako želi. Ostalo je još 5 minuta do sledećeg preseka glasova.

U iščekivanju Firčijevog dolaska u studio Aleksandra je razgovarala sa njegovom ćerkom i prijateljima koji su došli tu da ga podrže. Ćerka je imala emotivnu epizodu, kada je stala u odbranu svog oca. Napravljen je i drugi presek u međuvremenu. Devojka ipak nije ostavila Firčija!

Aleksandra je ponovo angažovala izbačene farmere i naterala ih da na tablama napišu ime sledećeg ko napušta Farmu. Većina njih je odbila da napiše ime. Gagi je napisao "Sada NEZNAM"! na šta je reagovala voditeljka Iva, koja je ustala i kredom odvojila "NE|ZNAM".

Koverat je spreman. Aleksandra je dojavila Ognjenu i drugo ime. Imanje napušta...

Mina je druga izbačena! Izjavila je na putu do kapije da nema čega da se kaje i da je ponosna na sebe.



Firči je stigao u studiio. Izviždan je na ulazu u zgradu, kao i od strane publike u studiju. Čak je i neko od okupljenih ljudi prosuo vodu ka Firčiju na ulazu u zgradu, ali ga je promašio. Firčija je iznenadila i devojka koja je bila "iznenađenje" i za samu voditljku.

U 22h napravljen je i poslednji presek pred zatvaranje linija u 23:30h. Aleksandra je krišom pogledala u kovertu i saopštila Ognjenu ime trećeg superfinaliste koji napušta imanje Farme i ne dobija 100.000 evra.


Dragana je treća izbačena i treća u ukupnom poretku. Zahvalila se svima i nasmejana otišla sa Farme uz reči: "Ovo je veliki uspeh za mene."


Mina je došla u studio. Pozdravila se sa svojom porodicom i odgovorila na neka Aleksandrina pitanja. Izimitirala Vesnu Zmijanac, specijalno za Zoricu Brunclik, koja je otišla iz misteriozno nestala već posle dolaska drugog superfinaliste i podržala Miloša, jer je Maca po njoj mnogo gori čovek.


Dok su Miloš i Maca na putu do studija, Dragana je stigla u studio. Rasplakala se, kao i Mina, kada je ugledala svoju porodicu i kada im je pala u zagrljaj. Rekla je da je prezadovoljna i dok je brisala suze radosnice sa lica rekla je da je ušla kao Grand balerina i da je pokazala ko su Grand balerine, tačne reči su joj bile: "najbolje devojke na svetu, a oni kojima to smeta, je njihov problem".

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP