Željko Mitrović pomirio Miloša i Firčija

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović organizovao je na svojoj jahti „sansiker 105 el bosko" gala žurku za učesnike oba serijala rijalitija „Farma"! Tom prilikom uspeo je da pomiri Miloša Bojanića i Ivana Fecea Firčija!

Osim Miloša i Firčija, tu su bili i Mina, Dragana, Maca, Sajko, Raka, Milena i Nemanja, ali i Bebi Dol, Nigor, Viktorija, Sandra Obradović i Sale Jovanović. Za dobru atmosferu bili su zaduženi Oliver Mandić i Džej Ramadanovski, koji se brčkao u đakuziju na palubi jahte.

Raka Radović je na početku putešestvija nasmejao bivše cimere kada je Mandića pitao: „Karamela, ti li si?" Od samog početka atmosfera je bila na najvišem nivou, a gosti su se zabavljali uz zvuke najvećih svetskih hitova, ispijajući raznobojne koktele i najskuplji šampanjac!

Pobednika Bojanića, koji je došao sa suprugom Brankom, farmeri su zaobilazili u širokom luku i retki su oni koji su pričali sa njim. Kontroverzni bubnjar Firči nije se odvajao od devojke Jasmine, a voditelj i glumac Maca od verenice Tijane. Glavni producent „Farme" Predrag Baki Pavlović došao je sa suprugom, voditeljkom Natašom Pavlović, Mina sa životnim saputnikom Igorom Kostićem, a Dragana sa bratom Milošem.

Žurka, koja je trajala do ranih jutarnjih časova, završena je kada se Mitrovićeva jahta, vredna devet miliona evra, usidrila u Budvi, a gosti se smestili u renovirane sobe hotela „Aleksandar" i „Slovenska plaža".
(Press)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP