Prirodni lek za mušku potenciju

Novi “vetar u leđa” muškarcima u Srbiji stiže sa planine Rudnik, iz špajza jedne domaćice iz Stragara, sela između Kragujevca i Topole. Među teglama zimnice “kriju” se bočice potpuno prirodne “vijagre”, koje kod muškog pola budi želju za seksom, ali i izdržljivost.

Milena Jovanović (53) napravila je napitak od odabranih divljih plodova iz šume koji “muškarcima daje krila i zbog kojeg ne osećaju umor”.

- U flašicama se krije mešavina plodova gloga, trnjina, šipurka i drena, koje berem na Rudniku. Sve to se posle preliva prepečenicom. Potrebno je da odstoji neko vreme. Ovaj napitak dobar je za mušku potenciju. Za šumadijske Kazanove je bitno da je njihovo zadovoljstvo što duže i veće - kaže Milena.
Milenin napitak se pije ujutru, našte srca po jedna čašica. Za razliku od tableta za potenciju, koje imaju vremenski ograničen efekat, ova mešavina ima obrnuto dejstvo. Vikend tablete poput “vijagre”, “levitre” ili “cijalisa” deluju oko 20 minuta posle uzimanja, a uživanje traje od tri sata do dva dana. Šumski plodovi ne deluju tako brzo, ali su “veseliji” na duže staze.

- Što se duže pije u kontinuitetu, to bolje! U prirodi ima lekova za sve, pa i za povećanje seksualne želje. Kineskinje svojim muškarcima spravljaju napitke od žen-šena, pa što ne bismo i mi od onoga što nam je priroda dala. Šumski plodovi su zdravi i ekološki, u njima nema ni promil pesticida - kaže Milena.
U njenom špajzu, među teglama džemova i turšije, postoji još jedan prirodni lek za potenciju, koje mnoge domaćice već imaju na policama, a da možda nisu ni svesne da se tu krije rešenje eventualnih problema. Milena kaže da je kuvani, mleveni paradajz sa dodatkom šargarepe, peršuna i celera, naravno bez ikakvog konzervansa, prava “seks bomba”. Svakog dana po čaša od decilitra, tvrdi ona, vraća muškost.
- Čudovorna moć trava počinje u šumi. Zato je najbolje divlje plodove brati udvoje, na svežem vazduhu… U stvari, ceo proces pravljenja naše, prirodne “vijagre” mora da protekne u paru i da bude ispunjen ljubavlju. Bez toga vam nijedna tableta ili napitak neće pomoći - savetuje Milena.


Cvekla tera žene na seks!
Zdrava ishrana može da pomogne i ženama koje su zaboravile da uživaju u krevetu. Da ne bi smišljale raznorazne izgovore kako bi izbegle seks i da ih ne bi “često bolela glava”, Milena preporučuje prirodne eliksire.
- Od soka od cvekle, šargarepe i limuna žene mogu da krenu u juriš na Kazanove. Boja soka podseća na ljubičastu, pa ga često zovem “haljinica boje lila” i ima skoro isto dejstvo kao taj odevni predmet - kaže Milena.
(Izvor: Alo!)

10 komentara:

Анониман,  уторак, 2. октобар 2012. 16:53:00 CEST  

Najbolji i prirodan lek za musku potenciju je VULKAN biljne kapsule.

Provereno deluju

Анониман,  уторак, 4. децембар 2012. 01:19:00 CET  

Kako da dodjem do ove zene i kupim neki proizvod?

Анониман,  четвртак, 14. март 2013. 11:53:00 CET  

ostavite neki kontakt tel...ako imate u prodaji neki proizvod

Анониман,  четвртак, 24. април 2014. 17:33:00 CEST  

Ok.koje su kolicine paradaiza,sargarepe,celera i persuna?

Biljni preparati za potenciju понедељак, 6. јун 2016. 16:32:00 CEST  

Naravno, zna se da je najbolje koristiti biljne preparate za potenciju da bi uspesno resili problem sa potencijom

Unknown четвртак, 9. фебруар 2017. 19:35:00 CET  

Interesujeme biljni preparat za potenciju zene ,kako mogu naruciti ?

Анониман,  недеља, 8. октобар 2017. 11:31:00 CEST  

br.tel molim.hvala

Анониман,  среда, 13. децембар 2017. 13:43:00 CET  

Potreban mi je kontakt telefon ili mail Milene Jovanović

Анониман,  среда, 13. децембар 2017. 13:45:00 CET  

Broj telefona ili maila Milene Jovanović

Vlada субота, 26. мај 2018. 23:00:00 CEST  

Verujte da su ipak ovo najbolje tablete za potenciju http://wwww.preparati-za-potenciju.net

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP