Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

FARMA: Potukli se Marijan i Vendi!

Da na farmi postaje sve žustrije dokazuje i jučerašnja svađa između Vesne Vukelić Vendi i Marjana Rističevića, koji su se fizički obračunavali, gurajući se rukama i udarajući se grudima, pise "Alo!"

Sve je počelo kada je Vendi u kuhinji dok je prala sudove pričala da popularni poljoprivrednik želi da isprovocira nekog kako bi ga taj neko udario...

- Marijan je ozlojeđen jer je sinoć dobio dandaru, pa će danas ceo dan da provocira sve farmere kako bi ga neko udario i bio diskvalifikovan - komentarisala je Vukelićeva, na šta joj je bivši političar uzvratio.
- Ti si, bre, obična kalaštura, kurva sa železničke stanice, ni sisama golim nisi uspela da se probiješ - urlao je Rističević.

Ovo je jako razbesnelo pevačicu, koja je krenula na njega da se dere da ućuti, unoseći mu se u facu. Tada je Marijan ustao i laktom je udario u stomak. Tek tada je nastao pravi pakao jer su inicijatori ove svađe počeli da se guraju prvo rukama, a kada su shvatili da mogu biti kažnjeni zbog toga, ruke su stavili iza leđa i nastavili da se guraju grudima. Pevačica je sve vreme ponavljala: „Marijane, što se biješ?“ Posle jednog minuta ostali farmeri su reagovali i razdvojili ih.
(Izvor: Alo!)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP