Poza 69 - bez tajni!

Slavna poza 69 dobila je ime po tome što partneri doslovno prekriju jedan drugoga od glave do pete. Ponekad je parovi zanemaruju i propuštaju veliki užitak. Međutim, pravilnim izvođenjem i redovnom vežbom ovu pozu možete dovesti do savršenstva

Prednosti poze 69 su što oba partnera imaju priliku da osete veliko zadovoljstvo istovremeno. Međutim, kako bi cela akcija prošla u najboljem redu, potrebno je voditi računa o nekoliko sitnica.

Prednost poze 69 je ujedno i njen nedostatak. Upravo činjenica da oba partnera imaju priliku da osete zadovoljstvo oralnog seksa može dovesti do toga da jedan od partnera svoje zadovoljstvo stavi na prvo mesto. Ponekad se jedan od partnera zna da se 'umori' i prepustiti uživanju zaboravljajući da čar poze 69 leži u obostranom zadovoljstvu.

Prilikom poze 69 nema mesta nelagodi i suzdržavanju. Isprobajte sve pokrete koji vam padnu na pamet i uspeh je zagarantovan. Kako biste uneli još više uzbuđenja i pokrenuli akciju, isprobajte različite 'frizure' koje zasigurno neće proći neprimećeno.

Kako je ova poza vrlo erotična, veliki broj muškarca neće odoleti, a da se ne uzbudi previše i prenaglo. Stoga bi žene trebale biti oprezne i paziti da se ne užive previše. Stručnjaci preporučuju da muškarci prvo započnu pružanje zadovoljstva partnerki, a da se ona u igru uključi nešto kasnije.

Stručnjaci preporučuju i da prilikom izvođenja ove poze, žene budu ispod muškarca - tako će muškarcima biti znatno lakše da zadovolje partnerku, a ona će više uživati. Naime, u toj pozi muškarci imaju direktan pristup klitorisu, pa će tako priuštiti vrhunski užitak.

Korićenje isključivo usta za zadovoljenje partnera ženama može biti vrlo naporno, stoga, prema savetu stručnjaka, nema razloga da se suzdržavaju od korištenja ruku prilikom stimulacije.

Vrlo važan element je udobno se smestiti - nemojte se suzdržavati od korišćenja većeg broja jastuka kako bi pridržali određene delove tela. Što se udobnije smestite, moći ćete da se lakše opustite i prepustie užitku.

Gipkost tela isto tako ne treba zanemariti. Naime, što vam je telo gipkije, to ćete biti u prilici da isprobate više poza i duže se zadržite u njima. Ukoliko vam je telo ukočeno, teško ćete izbeći prekidanje akcije zbog grčeva i bolova. Veća gipkost će vam omogućiti i da isprobate neke nove varijante poze 69 i potpuno izludite partnera.
Izvor: Tportal.hr

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP