Seks sa Marijanom Čvrljak odbila četiri muškarca

Marijana Čvrljak preksinoć se toliko napila u kući Velikog brata da je odlučila da prevari trenutnog dečka Nikolu Nemeševića Nemeša, i to ne sa jednim - nego sa četvoricom muškaraca, piše "Press"!

Naočigled ostalih takmičara, zgodna Hrvatica nabacivala se četvorici muških takmičara i na sve moguće načine pokušavala da ih odvuče u krevet.

Prvi na meti bio je Nikola Nasteski Lester, kome se umiljavala i u jednom trenutku mu poručila da želi sa njim da gužva postelju. Kada je to čuo, zgodni Makedonac je pobegao glavom bez obzira, pa je neverna lepotica iz Šibenika utehu potražila kod novog ukućanina Branislava Radonjića Brendona, koga je pokušala da uvuče u tuš-kabinu, na šta joj je on jasno dao do znanja da to ne dolazi u obzir. Nakon njega, svoje zavodničke sposobnosti primenila je i na Crnogorcu Vladimiru Tomoviću, koji je pobegao čim mu se približila.

Na kraju, svoj seksualni nagon pokušala je da zadovolji sa svojim sugrađaninom Horvatom Čagaljem, koji ju je takođe odbio, nakon čega je ona u donjem vešu skočila u bazen gde je bio Lester, koji joj je poručio da se ponaša normalno i da ga ne zavodi.

- Ponašaj se kako dolikuje jednoj ženi - rekao je Lester

- Dobra sam, ništa nisam uradila loše, zar ne - zavodnički je odgovorila Čvrljakova.

Kako je veče prolazilo alkohol je udario u glavu većini stanara, pa je Vladimir u jednom trenutku skinuo Marijani gaćice i pokazao ostalim stanarima, zbog čega su joj se svi smejali.
(Press)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP