Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Kako da izgledate mlađe odmah?

Postoje neke stvari koje možete primeniti već danas i podmladiti svoj izgled, potpuno besplatno, bez skupih intervencija.

Smejte se, spavajte na ledjima, ispravite se, lezite na krevet i podignite noge iznad nivoa srca, aa sjajniju kosu uperite fen na dole, ošišajte se, kupite novi brushalter.
 
Smejte se
Ako naterate sebe da se smejete, bićete zaista i srećnije. Čak će vas ljudi doživljavati mlađom nego što jeste, upravo zbog vašeg osmeha.

Spavajte na leđima.
Kada spavate sa strane ili na stomaku, licem pritiskate jastuk i borate lice. Ležanje na leđima odmara ten i lice ne izgleda naduto kada se probudite.

Ispravite se
Zamislite da iznad sebe imate granu koju pokušavate da dotaknete glavom. Sada zamislite da se ona diže sve više i više, i vi ste “prinuđene” da hodate i sedite uspravno kako biste je dohvatile. Sa tim stavom izgledaćete 10 godina mlađe.

Lezite na krevet i podignite noge iznad nivoa srca
Na ovaj način krv se sliva u srce. Za još bolji i aktivniji uticaj naslonite noge uz zid, pod uglom od 45%. Budite u ovom položaju oko 3 minuta.

Za sjajniju kosu uperite fen na dole
Ako sušite kosu odozdo, ona će biti sjajnija i mekša.

Ošišajte se
Žene izgledaju najmlađe ako im je kosa dužine između brade i ramena.

Kupite novi brushalter
Posavetujte se sa prodavačicom koji model će vam najbolje pristajati i osećaćete se seksi i mlado. Brus odgovarajućeg modela je vrlo važan kako bi se žena osećala prijatno.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP