Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Kako joj dodirivati klitoris?

Muškarci, tokom predigre i seksa posvetite se jedinom delu tela, koji je stvoren isključivo za užitak... Dama će vam biti zahvalna...

Kada se približavate njenim genitalijama, najbolje je početi na unutrašnjoj strani bedara, na venerinom brežuljku i ulazu vagine. Zamislite da putujete koncentričnim krugovima do sve većeg užitka i strasti. Kada konačno dođete do klitorisa, njena seksualna energija i uzbuđenje biće na vrhuncu.

Mali savet: Svaka žena želi drugačije milovanje i zato morate postati stručnjak za njene želje. Najpre gladite donji deo i okolinu klitorisa. Zatim vrtite klitoris između palca i kažiprsta – ali nežno! Tek onda uzmite vrh klitorisa. Još važniji od mesta dodira je način na koji je dodirujete. Prstom ravnomerno gladite ili kružite, ne prebrzo i ne prelagano.
Izbegavajte odlučnije pokrete, jer je osetljivost klitorisa mnogo veća od osetljivosti penisa, zato su primereniji suptilniji pokreti. Eksperimentišite različitim dodirima i menjajte pritisak.Uskladite "udarce" i dodire

Klitoris anatomski odgovara glaviću penisa, koja je za većinu muškaraca najosetljiviji deo polne anatomije. Žena doduše može dostići orgazam bez stimulacije klitorisa, kao što i muškarac može postići orgazam bez dodirivanja glavića njegovog penisa, ali obično to traje puno duže.
Zato ne iznenađuje da u misionarskom položaju mnoge žene jednostavno ne mogu doživeti orgazam, jer se klitoris stimuliše samo posredno. Ponekad stidna kost muškarca pritiska klitoris, ali to nije baš neka zamena za neposrednu stimulaciju prstima. Zato zaboravite na neutemeljene predrasude da je upotreba ruku za stimulisanje klitorisa tokom seksa neprirodna i premehanička, ili da se prstima pomažu samo slabići.
Muškarcima, koji tokom polnog odnosa nisu navikli da koriste ruke, verovatno će trebati neko vreme da usklade zahvate i pokrete. Ali ako možete hodate i žvakati žvaku, onda možete i istovremeno milovati i pokretati telo. Vremenom, koordinacija postaje lakša, posebno ako pokrete malo usporite i usredsredite se na svaki pokret i svaki dodir. Svejedno njenom klitorisu nemojte posvećivati previše pažnje, jer ćete izgubiti dodir sa samim vođenjem ljubavi. Isto tako pazite na svoje ruke da milovanje ne bi postalo mehaničko, pregrubo, neugodno ili čak bolno.


Žena može i sama pomoći

Ako je partnerka spremna sama dodirivati svoj klitoris, utoliko bolje. Žene mogu muškarcu pomoći tako što će voditi njegovu ruku tamo gde žele osetiti dodir ili čak svojim prstima pritisnuti njegove na svoj klitoris, čime će mu dati do znanja gde i koliko snažno da stimuliše.
Neki muškarci mogu da imaju osećaj da ih partnerka koristi za samozadovoljavanje, ako se sama dodiruju i tako dovede do orgazma. Takvo mišljenje je razumljivo kada je muškarac uveren da je ženski orgazam njegov zadatak i pravo. Ti muškarci moraju biti svesni da ženama ne mogu dati orgazam, jer se to sve događa u njihovom mozgu i telu. Realnija je spoznaja da muškarci mogu samo pomoći ženama ostvariti njihov vlastiti orgazmički potencijal.


Kako da znate da li joj prija?

Ako partnerki godi to što radite, genitalije će potisnuti prema vama i tako vam pokazati da želi još stimulacije. Uzdisaji, trzanje mišića, grčenje prstiju na nogama i znojenje, a i osmesi i drugi izrazi lica su znakovi da joj se sviđa to što radite. Ako je dodirujete presnažno ili joj je neugodno, nekako će se odmaknuti. Tada smanjite pritisak ili pokušajte drugačijim dodirom.
INTIMATEMEDKICINE: KAKO DOBRO POLIZATI NJEN KLITORIS?

Uzbuđivanje je bitno prilikom seksualnog odnosa. Uzbuđivanje proizlazi iz isčekivanja, najlakše isčekujemo ako nas čeka nešto novo. Zato se njenoga tijela svaki put prihvatite na novi način, drugim tempom, jednom započnite s poljupcem, jednom s tabanom, slijedeći put s grudima ili pupkom. Pošto govorimo o oralnom zadovoljavanju, put nas dovede do raširenih nogu naše drage i dražesnog pogleda na neon jedinstveno bogatstvo koje skriva među nogama. Ako je sramežljiva, noge ćete joj morati raširiti, iako silom neće ići. Morate pritisnuti prave gumbe i noge će se širiti same od sebi. Cilj predigre kunilingusa je da si ona zaželi dodir, da joj se stidne usne same rastvore i da se klitoris sam pojavi na svjetlost dana. Milujete je s unutarnje strane bedara, igrate se s dlakama (ako su tamo), poližete velike stidne usne, toplim dahom prijeđete područje klitorisa i ponovno nastavljate s milovanjem svega ostalog. Vrh jezika svaki put navlažite prije nego li se dotaknete ičega. Također prsti moraju biti navlaženi, ili si „posudite“ neku njenu mast ili upotrijebite malo vlastite sline. Ako su se pojavili njeni sokovi, vrijeme je za slijedeći korak.


Duboki uzdisaj

Naš je cilj doseći duboki uzdisaj, kada jezik bude prvi puta prešao po cijeloj površini klitorisa. Radi se o delikatnom radu pošto se prsti i jezik združe. Sada je spremna da se zadubite među debele i mesnate velike vanjske stidne usne i nježne meke unutarnje. Okružite vaginu po njenoj kružnici i pri ulasku u vaginu pogledajte ako se već malo otvorila. Malo je poškakljajte te se usmjerite ravno prema klitorisu koji bi se već trebao osmjehnuti ispod svog zaštitnog pokrivača. Ipak neposredno prije dodira slučajno skrenite pored njega, malo posišite stidne usne, ugrizite je za bedro i prije nego li uspije vrsnuti, jezik stavite na početak njenog klitorisa. Sada će očekivati konkretni trenutak užitka, pa joj vi nježno stavite dva prsta u vaginu (samo ako je navikla na takve stvari i ako ste prije jezikom zaključili da je spremna). Jezikom okružite klitoris te na gornjem djelu gdje ga još pokriva kožica, pritisnite prema dole, potom ponovno odlutajte do ostalih mesnatih djelova njene divne vagine, s time da joj ustrajno gurate prste. Sada na brzinu izvucite prste te u vagini pustite samo vrhove prstiju. Drugu ruku položite na donji dio trbuha, točno na početak vagine te kožu nježno napnite prema gore, prema pupku. Time ćete klitoris blago napeti i time povećati kasniji užitak. Istovremeno, dok budete napinjali kožu, neprimjetno dođite do klitorisa i trenutak odluke je tu. Prsti čekaju pred otvorenom vaginom, između jezika i klitorisa je taman prostora za jedan atom, napeta koža je čini nestrpljivom, počekajte trenutak, počekajte da bude svjesna da nadolazi nešto veliko, potom usnama polako obuhvatite klitoris i stvorite mali vakum. Vakum zadržite te joj prste lagano stavite do kraja. Opet stvorite trenutak tišine te nakon toga svečano, s najmesnatijim osjećajem nježno prvi puta poližete njen klitoris. Snažno, ali mekano, mesnato i s cijelom površinom jezika. Duboki uzdisaj olakšanja nagradit će vaše djelo. Aaaaaa.....


Dovršite djelo

Sada sve te osjećaje još morate stupnjevati. Zadržavajte vakum i napetost kože, s prstima budte nježni i spori, svakako gladite njen gornji zid koji je na strani trbuha, kao da bi htjeli spojiti svoj jezik i prste. Ako znate da vaša draga ne voli direktno podraživanje klitorisa, jezikom ga nježno okružite, a ako voli intenzivno podraživanje, ne puštajte je na cjedilu. Gibanje jezika prilagodite gibanju njenoga tijela i disanju. Opazit ćete drhtanje njenih nogu, nježno pomicanje karlične kosti. Sve su to dobri znakovi. Usprkos vakumu, područje klitorisa održavajte veoma vlažno. Nemojte se prestrašiti ako klitoris najedanput izgubi na veličini, i to je dobar znak da ste na dobrom putu. Povećajte vakum i intenzivnost, a prije ili poslije i sama će vam gurnuti svoje međunožje u vaša usta. Svakako održite dodir i vakum te je dovedite do njenog orgazma koji može biti veoma divlji. Ne ograničavajte njeno tijelo, pustite ga da se pomiče i izvija. Kada osjetite da je orgazam započeo, nemojte odmah prestati. Najedanput dođe trenutak da morate odmah prestati, ali to je teško za zaključiti, za to vam je potrebno dosta prakse. Ako je budete pratili, to će vam zasigurno uspijeti. Dignite se do njene glave i zagrlite je, pomilujte je po kosi i pokažie da je zaista volite. Ako joj u uho budete zašaptali: „Volim te!“ bolje vam je da to mislite za ozbiljno. To neće tako lako zaboraviti…

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP