Srpska manekenka Tijana Milošević umrla od sepse!

Poznata srpska manekenka iz agencije “Model tatu”, Tijana Milošević (30), top-model i jedno od zaštitnih lica “Bambijevog” keksa Plazma, umrla je od sepse!

- Poznato mi je da je Tijana umrla od sepse… Četiri dana se borila za život. Svi smo u šoku! Ne razumem zašto bi sada pisali o njoj, a niko nije o tome koliko je bila uspešna dok je bila živa!

Tragedija je velika i njena porodica je u agoniji, posebno zato što je bila mlada i što je za sobom ostavila malog sina - rekla je Mina Zimonjić, vlasnica modne agencije “Model tatu”. Ona je dodala da je Tijana bila vrhunski model i jedna od najlepših Srpkinja.
- Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini… Uradila je reklame za ‘Bambi’, ‘Don kafu’, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji ‘Tvojih pet minuta, nečiji ceo život’ – rekla je Mina Zimonjić.
Porodica Tijane Milošević juče nije želela da razgovara sa novinarima.
- Ne razumem zašto biste sada pričali i pisali o tome da li je neko kriv za njenu smrt ili ne. Sad kad je nema, šta god da napišete, nju ne može da vrati – rekao je vidno potresen Tijanin suprug Milan.
Ni suprug, a ni Mina Zimonjić nisu želeli da kažu kako je Tijana Milošević dobila sepsu. Kurir, međutim, nezvanično saznaje da je trovanje nastupilo posle popravke zuba! Intervencija je najverovatnije urađena 16. oktobra, a četiri dana kasnije prestalo je da kuca srce Tijane Milošević.
Na Fejsbuk profilu modne agencije “Model tatu” nalazi se i dirljiva oproštajna poruka:
- Bila nam je čast sarađivati s tobom i biti tvoj drug, poznavati te… Najprofesionalniji model modne agencije ‘Model tatu’, jedna od najlepših žena Srbije, naša draga prijateljica Tijana zauvek nas je napustila. Uvek ćeš biti u našem sećanju i u našim srcima! Počivaj u miru, anđeli neka te čuvaju!
Izvor: Kurir

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP