Amy Winehouse - Novi spot „Our Day Will Come“

Tribjut video za pesmu „Our Day Will Come“, koja je odabrana za drugi singl sa posthumno objavljenog albuma Amy Winehouse, premijerno je objavljen 18. novembra na internetu.



Ovaj video biće korišćen kao oficijalni spot za pesmu snimljenu 2002. godine, koja do sada nije bila objavljena.

Na promociji albuma „Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures“, koji će svetlo dana ugledati 5. decembra, producent Salaam Remi kazao je da se Amy i njene pesme neće naći u istoj situaciji kao Tupac, pa da stoga ne treba očekivati lavinu njenih neobjavljenih materijala.

Remi, koje je sa pevačicom sarađivao na sva tri njena albuma, kazao je da slušanje ovih pesama podseća sve njene fanove i prijatelje na njen veliki talenat.

„Mnogi ljudi, uz sve ono što se dešavalo u njenom životu, nisu uspeli da vide da je ona bila na visini svog zadatka. Dolazak u Majami bio je za nju beg od svega toga, i njen proces pisanja mogao bi zaista da dokumentuje njen život, bez obzira na to da li peva o bolu, usamljenosti ili humoru. Nema smisla da ove pesme stoje na nakom hard disku i propadaju“, kazao je ranije Remi.

Na albumu se nalazi dvanaest pesama, među kojima je i prvi zvanični singl, nedavno objavljeni duet „Body and Soul“ koji je otpevala sa Tonyem Bennettom.

Tu su i neobjavljeni i demo snimci njenih poznatih pesama kao što su „Wake up Alone“, „Valerie“ i „Tears Dry on Their Own“.

Jedna funta od svakog primerka prodatog albuma ići će fondaciji koja nosi ime Amy Winehouse, dobrotvornoj organizaciji za pomoć mladima sa problemima, koju je osnovao otac pevačice.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP