Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Ceca Ražnatović bankrotirala

Svetlana Ražnatović drugu ratu od 500.000 evra državi treba da plati do kraja godine, a onda će biti švorc

Folk zvezda Svetlana Ražnatović skupila je novac, tačnije pola miliona evra, za drugu ratu duga državi, a kad do kraja decembra bude uplatila tu sumu, ostaće bez dinara. Ali bukvalno. Kako Kurir saznaje iz njenog bliskog okruženja, sav novac od albuma ona je dala u julu da bi izmirila prvu ratu, a pirati su se potrudili da joj „Ljubav živi“ ne donese još para, kojima se nadala, sem onih koje je zaradila u prvom naletu po objavljivanju.

- Uskoro će Ceca morati da da pola miliona evra. Novac je sakupila, ali će se za treću ratu teško snaći! Imala je ogromne troškove, još uvek otplaćuje kuću na Kipru, Veljku i Anastasiji tamo mora da uplati nimalo jeftinu školarinu, a prošlo je skoro pola godine od njenog poslednjeg nastupa i veće zarade. Tu su i sudski sporovi oko dela kuće koji zbog neizmirenih dugova treba da pripadne Vojislavu Đurkoviću, kao i plate za obezbeđenje... Album jeste prodat u rekordnim tiražima, ali zbog piraterije zarada nije ni približno onolika kolikoj se nadala - naglašava sagovornik.

On dodaje da zbog svega toga Cecin tim priprema veliku turneju, pa će ona morati dobro da „zavrne rukave“ po izlasku iz kućnog zatvora. Samo dva dana po skidanju narukvice Ceca će održati koncert u Cirihu.
Izvor: Kurir

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP