Zna se vlasnik vraćenih 200.000 evra u Kruševcu

Policija je identifikovala vlasnika koji je zaboravio torbicu s novcem u toaletu kafića u Tržnom centru "Maksi", koji je kasnije Marina Moračanin vratila.

Kako je navedeno, policija ne može da otkrije identitet vlasnika novca iz bezbednosnih razloga.
Moračaninova je utvrdila da je on vlasnik zaboravljene torbice i da je radnik na privremenom radu u inostranstvu, nakon čega mu je predala torbicu sa svim novcem koji je pronašla.

Kako je navedeno, u PU u Kruševcu je odmah po saznanju za događaj pokrenut postupak utvrđivanja identiteta osobe koja je 12. novembra zaboravila torbicu u kojoj je bilo 200.000 evra i 500.000 dinara.

Policijski službenici su obavili informativni razgovor sa Marinom Moračanin, koja je pronašla i vratila torbicu sa novcem, kao i s drugim licima koja su imala neposredna ili posredna saznanja o događaju.

Iz PU Kruševac navode da je utvrđeno da je Moračaninova u toaletu kafića pronašla torbicu, kao i da je s obzirom na to da je jednom gostu koji je bio u kafiću sa sinom i suprugom dala kjluč toaleta, znala ko je njen vlasnik.

U saopštenju se navodi da je Moračaninova nakon izvesnog vremena, u holu tržnog centra, prepoznala gosta koji je ostavio torbicu i pozvala ga u kafić.
Vlasnik torbice je nagradio Moračaninovu sa 1.000 dinara, a čitav događaj su zabeležile kamere koje su instalirane u Tržnom centru, navedeno je u saopštenju.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP