Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Branimir Brstina novi Šojić umesto Laneta Gutovića

Branimir Brstina biće, umesto Milana Gutovića, novi glavni junak serije “Bela lađa“ Siniše Pavića.Snimanje šestog ciklusa serije je počelo, a prva od deset epizoda emitovaće se u januaru, najavljuje RTS. Glumac Milan Lane Gutović više neće igrati lik Šojića jer, kako navode iz RTS-a, Gutović je postavio neprihvatljive uslove za dalju saradnju.

,,Milan Gutović, koji glumi lik Šojića u seriji ''Bela lađa'' u pregovorima sa RTS-om o nastavku saradnje u sledećoj sezoni postavio je finansijske uslove koje Javni medijski servis Srbije u ovim vremenima smatra neprihvatljivim", navedeno je u saopštenju.

RTS navodi da se radi o 7.000 evra za dva dana snimanja, odnosno 9.000 evra za tri dana snimanja po epizodi.

Iz Javnog servisa napominju da će se novih deset epizoda "Bele lađe" biti završeno sa standardnom glumačkom postavom, scenaristom Sinišom Pavićem i rediteljima Mišom Vukobratovićem i Ivanom Stefanovićem.

,,Gutoviću želimo dobro zdravlje i nastavak uspešne karijere", dodaje se u saopštenju.

1 komentara:

sasa субота, 17. децембар 2011. 09:00:00 CET  

Uz svo postovanje glumca Brstine,smatram da nove epizode nece imati uspeh prethodih,jer tesko je zameniti"Sojica"(Gutovica) koji je svojom glumom i originaloscu postigao ogromnu popularnost kod gledalaca.Sto se tice uslova koje je Gutovic postavio,smatram da umetnik takvog renomea i kvaliteta ima pravo na to.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP