Lady Gaga potpuno gola!

Lady Gaga u novom se spotu 'Marry the Night' pojavljuje gola i u ludnici jede pahuljice.



Na stranicama Youtube-a konačno se pojavio novi spot Lady Gage 'Marry the Night' u kojem je kraljica pop ekscentričnosti pomakla svoje granice.

Radnja spota od više od 13 minuta smještena je u ludnicu, a Gaga počinje svoju ispovijest dok ju medicinske sestre voze na tajanstveni postupak. Ona ih zamišlja u novoj Calvin Klein kolekciji i govori: 'Ja ću biti zvijezda. Znate zašto? Jer nemam više što za izgubiti.'

Nekoliko minuta kasnije Gaga gola telefonira u svom stanu i točno u trenutku kada ga počne uništavati konačno počinje glazba 'Marry the Night' i prestaje Gagina ispovijest.

Dugačkih 13 minuta i 47 sekundi Gaginog spota ispunjeno je prizorima psihičkih slomova, koji u jednom trenutku uključuju i paljenje automobila. Uz to, tu je i scena u kojoj je Gagino poprsje prekriveno bolničkim zavojima, zatim gola pjevačica kako svira klavir i boji svoju kosu u plavo.

Svega se ovoga sjetila sama Lady Gaga koja je i režirala spot, a inspiracija joj je bio najgori dan njena života, kada ju je odbila izdavačka kuća Island Def Jam. U trenutku u kojoj su joj javili tu lošu vijest koja joj je skoro uništila snove, Gaga je bila gola,što je i razlog tolikoj golotinji njenog novog spota.
(Dnevnik.hr)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP