Novaka Đokovića vole čak i šumske životinje! (VIDEO)

Novak Đoković je na zasluženom odmoru, kako je napisao na svom Twitter profilu, posetio je London i park u kojem je toekom ovogodišnjeg Wimbledona stekao novog prijatelja – vevericu.


Novak Djokovic on WhoSay

Tokom dve nedelje u All England Clubu čak se toliko sprijateljio s jednom vevericom da mu se redovno vraćala i podizala mu raspoloženje u igri s njim.

Tako je Đoković u društvu prijatelja u četvrtak posjetio londonski St. James Park kako bi posjetio prijatelje iz dana kada je jurišao na svoju prvu Wimbledonsku titulu i – oduševljeno je rekao: „Pozdrav svima, došli smo ponovno posjetiti naše prijatelje iz ljetnih dana Wimbledona. Hranimo ih i jako su prijateljski raspoloženi… Naravno da jesu jer imamo hranu“, rekao je odlično raspoloženi Đoković - inače veliki ljubitelj životinja - kojem je vjeverica jela iz ruke.

Da podsjetimo, tada tijekom Wimbledona, Đoković je napisao: "To mi je najbolji prijatelj ovdje Londonu. Svaki dan mi dolazi sve bliže i bliže… Nadam se da će mi jednog dana jesti iz ruke.“

I eto. Upravo to se dogodilo jer je očito uspio pripitomiti šumsku 'životinjicu'. Tako je najbolji svjetski tenisač na najbolji mogući način započeo zasluženi odmor po završetku ATP sezone.
(Gol.hr)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP