Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Lav Geršman: Predvidjanja za 2012. godinu

U 2012. godini u Srbiji magistar bele magije Lava Geršman vidi ozbiljnu opasnost od građanskih nemira, što se neće završitio samo na demonstracijama, već bi moglo da dođe i do uružanih sukoba, sve do građanskog rata.

Verovatno nema osobe u Srbiji koja nije čula za Lava Geršmana, magistra bele magije. Od 1991, kada je došao kod nas, stekao je zavidnu reputaciju u domenu parapsihologije, pa i magazin Treće oko redovno objavljuje njegove novogodišnje prognoze u kojima uvek „ima nečega“.

U 2012. Lav Geršman, kaže, ne očekuje da će baš doći do smaka sveta, ali će se tokom godine nastaviti prirodne katastrofe, jer se diže nivo svetskog okeana. Pukotine u Zemljinoj kori će se širiti, što će dovoditi do zemljotresa, a ovi do cunamija. pro cemu su na listi ugroženih područja pre svih Japan, Amerika i delovi Rusije.
Srbiju bi mogli da pogode samo manji zemljotresi, bez ljudskih žrtava, ali se Geršman plaši poplava.
Sledeće godine u Srbiji magistar bele magije vidi ozbiljnu opasnost od građanskih nemira, što se neće završitio samo na demonstracijama, već bi moglo da dođe i do uružanih sukoba, sve do građanskog rata. Pretenzije Zapada su da i dalje slabi Srbiju, smatra Geršman, pa će dugoročno pokušati da otcepi Vojvodinu, Rašku oblast, jug zemlje.
Narod će živeti loše jer će standard i dalje opadati. Najveći talas beznađa mogao bi da se dešava od septembra.
Povećavaće se i broj razvoda, sterilitet će takođe biti u porastu, najviše zbog radioaktivnosti kojom smo zatrovani.
Na žalost, i sve više firmi će se zatvarati, jer neće moći da podmiruju narasle dažbine, kaže, između ostalog, Lav Geršman u specijalnom izdanju Trećeg oka.

1 komentara:

Анониман,  четвртак, 03. мај 2012. 00:40:00 CEST  

pa na zalost i ja smatram da je ovaj scenario vrlo moguc. Veliko je nezadovoljstvo ljudi zbog loseg zivota dok neki muvatori rasipaju milione, a sve to pod patronatom SAD-a

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP