Moćni energetski aktivatori i zaštitnici konačno i kod nas!

Konačno i kod nas - moćni energetski aktivatori i zaštitnici! Snažno energetski aktivirani, uz kombinaciju simbola i oblika, donose neophodnu ravnotežu u vašem okruženju i organizmu, smirenje i zaštitu od negativnih, magijskih uticaja * Jedinstven u ponudi - plavi krst od stakla neverovatnog dejstva! Svi detalji OVDE!

Energetski aktivatori
i zaštitnici za 2012. i naredne godine namenjeni su kompletnoj zaštiti od crne magije, neutralisanju negativnih energija, astralnih demona, crnih misli i rituala neprijatelja, ali i blokadi sopstvene nesigurnosti, aktiviranju energije i pozitivnih životnih procesa, kao i pomoći u sticanju poštovanja i novca...




SPIRALA - ENERGETSKI AKTIVATOR I ZAŠTITNIK za 2012. i naredne godine, tako, obnavlja energiju i stavlja je u pokret, čineći vas vitalnijim i uspešnijim, punim snage i kretaivne inspiracije. Utisnuta je na narandžastu pozadinu. Nimalo slučajno, ako znamo da Pantone institut za boje procenjuje da će boja 2012. godine biti "mandarina narandžasta". Narandžasta čakra (splenički centar) se nalazi u slezini i utiče na proces varenja i asimilacija. Smatra se da oranž kosmnički zrak (zrak mudosti) oslobađa telesne i mentalne funkcije i daje fizičku energiju i mentalnu stimulaciju (oslobađanje inhibicija, otvaranje uma za nove ideje).

Kako otvara vaš um i podstiše energetski protok, spirala je zaokružena sa 14 kružnih višeslojnih struktura koje osiguravaju zaštitu od spoljnih uticaja, negativnih oniričkih energija, tuđih zlih namera ili akcija. Na vrhu aplikacije je i anđeo čuvar, koji dodaje hrišćansku simboliku i zaštitu. Prezumite materijal u PDF formatu OVDE!


Novost u ponudi je jedinstveni PLAVI STAKLENI KRST, koji obezbeđuje komletnu zaštitu i privlačenje opšteg blagostanja. Namenjen je zaštiti od astralnih demona, negativnih energija i uticaja, uroka, neprijatelja, crne i vlaške magije, očišćenje prostora. Protiv urokljivih očiju. Odbija svaku negativnu energiju i vraća je pošiljaocu. Razvezuje čini. Uravnotežuje Vaš organizam i pomaže obnovljenom prometu energije, smirenju i umerenosti. Za dobro zdravlje, opštu sigurnost i harmoniju, protiv svih bolesti.

Idealni za vašu potpunu zaštitu i revitalizaciju životnih procesa su i UNIVERZALNI ZAŠTITNIK i AMAJLIJA PROTIV MAGIJE,VRAČANJA I SVIH NEGATIVNIH UTICAJA.

UNIVERZALNI ZAŠTITNIK neće dozvoliti Vašim neprijateljima ili energetskim vampirima da utiču na vas ili vam kradu dragocenu energiju. Amajlija-zaštitnik prepoznaće i netralisati sve zle uticaje ili magiju ka vama upućene, vraćajući ih nazad, ka pošiljaocu, ili razbijajući u bezazlene talase. Takođe, obezbeđuje autonomiju vaše sopstvene energije, štiteći auru i zaceljujući svaku njenu poroznost, čime se postiže potpuna zaštita i povećava psiho-fizička vitalnost i integritet organizma. Da delujete srećno, zadovoljno, vitalno i snažno!

AMAJLIJA PROTIV MAGIJE,VRAČANJA I SVIH NEGATIVNIH UTICAJA je moćno sredstvo zaštite, koje će doprineti da izbegnete tamne vilajeti čini, crne magije, psihičkog energetskog vampirizma, oniričkog zračenja. Za zaštitu od uroka, neprijatelja, crne i vlaške, protiv urokljivih očiju. Razvezuje čini i uravnotežuje organizam, oslobađajući ga od svega negativnog i donoseći smirenost i opštu revitalizaciju, čime vam vraća i pojačava energiju i vitalnost. Neophodno u današnje vreme!



Cena i naručivanje
Za Srbiju: Cena svakog pojedinačnog energizatora/zaštitnika/amajlije, dodatno energizovanih i programiranih, je do kraja 2011. godine samo 750 dinara (sa uračunatim PTT troškovima, bez njih je 550 dinara!), svaki sledeći 400 din. Plaćate poštaru prilikom preuzimanja!
Cena je, na žalost, uvećana zbog PTT troškova koji iznose oko 200 dinara, a koje smo mi preuzeli na sebe, kako ne biste i njima bili opterećeni!

Naručite ovde, preko mejla:
odgovori@ymail.com (odgovori@ymail.com)
u koji ćete upisati sledeće podatke:
* Šta naručujete (redni broj predmeta) i u kojoj količini
* Vaše ime i prezime
* Dan, mesec i godina rođenja
* Vaša adresa - Ulica i broj, poštanski broj i mesto
* Broj Vašeg telefona
* Vaš email.

Na ovaj mejl mozete proslediti i sva ostala pitanja u vezi isporuke!
Hvala na poverenju!
ZA sve detalje posetite ASTRO SAJT!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP