Horoskopski znaci i igre na sreću: Srećni brojevi i rituali

Nije sva sreća ni u sreći, rekao je u jednoj svojoj pesmi Dejvid Bouvi. Pa opet, mnogi bi od nas bili itekako zahvalni da im se u nekoj od igara na sreću baš posreći, a dobitak možda i pormeni život. A šta na to kažu astrolozi, kada se horoskopi u pitanju?


Pixabay

OVAN

Ovan često dobiva u igrama na sreću, a posebno u LOTO igri. Zato odlazi popuniti svoj tiket među prvima nakon prethodno završenog kola.

Utorak mu je najsretniji sretan dan. On listiće popunjava intenzivno i impulsivno. Uzima one brojeve koji mu trenutno padnu na pamet i prođu kroz glavu. Najačešće su to brojevi koji sačinjavaju datum njegovog rođenja, broj slova nekog imena i prezimena.

Na svakom njegovom listiću je precrtan broj 1, a taj broj može biti i u brojkama 11, 21, 31. Nikada neće ponovo upisati brojeve s listića, koji mu nisu donijeli dobitak.

BIK

Bik želi dobivati, ali on s tim, u stvari, i ne računa. Čim popuni listić, sumu koju je uplatio računa odmah kao gubitak. Listić popunjava samo „okruglim brojkama“. Trinaest mu neće donijeti sreću. Ali, zato vjeruje da bi mogao dobiti broj 25.

Gotovo uvijek upisuje i broj kuće u kojoj stanuje, a ako je kućni broj nizak ili visok, tada taj broj množi ili dijeli. Dosta brojeva su mu svake nedjelje isti, što dokazuje njegovu postojanost.

BLIZANCI

Njihov glavni adut su brojevi s računa koje prilikom kupovine dobivaju u samoposluzi i u drugim prodavnicama. Dijele ih, množe i sabiraju.

Blizanci su vjerni samo broju 2; ivaj broj se, u raznim kombinacijama, nalazi na svakom njihovom listiću. Ljubitelji nogometa iz ovog znaka unose u listić broj golova s utakmice. Upravo zbog onog broja 2, koji dominira u njihovoj igri, misle da im neparne godine nisu naklonjene.

RAK

Rak popunjava LOTO i BINGO listić, ali malo vjeruje u dobitak. Ipak, da to drugi ne bi saznali, u tajnosti ispunjava listić.

Međutim, i pored nevjerice, ima i plan kako će potrošiti eventualni dobitak. Brojeve dobija iz porodične arhive – broj datuma rođenja supruge, djece, roditelja i, naravno, svog datuma. Ponekad te brojeve i dijeli. Na primjer, ako zna da će putovati 214 kilometara, tada izdvaja brojeve 2 i 14.

Oni „najmračniji“ Rakovi će kupiti knjigu o piramidama. Tamo ima toliko brojeva da će do kraja života biti osigurani „materijalom i građom“ za igranje BINGA i LOTA.

LAV

Lav ima sreće. Zašto onda da je nema i u igrama na sreću? Kad bira brojeve na listiću, onda su to „njegove“ brojevi. To su brojevi iz njegovog datuma rođenja, s registarske tablice auta, broj odjela koje nosi, visina poznanika…

Njegovi sretni brojevi su 3, 33, 7, 35. Ali, broj 13 precrtava samo greškom ili kad će se nešto lijepo događati 13. u tom mjesecu.

DEVICA

Djevice ne vjeruju u igru na sreću, ali ipak ispunjavaju LOTO listiće.

Istina, to čine povremeno, ali sistematski. Sisteme sami sastavljaju, jer ne vjeruju mnogo drugima.
Sistematični su, vjeruju u logiku, bilježe brojeve koji su izvučeni i iz toga izvlače zaključke i pouke.
Vjeruju naročito u onu pretpostavku da će i rijetko izvučeni brojevi, jednom, ipak, doći na red. Broj 4 mora biti među tim brojevima. Djevice ne žure, pa svoj listić ispunjavaju i više tjedana unaprijed ako odlaze na duža putovanja ili godišnji odmor. Imaju dobru prirodu i neće se ljutiti ako ne dobiju.

Predlaže im se da svoj broj 4 množe s drugim brojevima u okviru sistema.

VAGA

Rođeni u znaku Vage vole živjeti na visokoj nozi. Ali, svjesni su da se to ne može uvijek. Oni nisu rasipnici i ne zadužuju se. Zato, valjda, i pokušavaju nešto dobiti igrom na sreću.

Brojeve biraju po njihovom izgledu: lijepe i najljepše, ali i one koje djeluju harmonično kad se upišu. Oni misle, na primjer, da su brojevi 22, 44, 11 – lijepi, pa se zato oni često pojavljuju na njihovim listićima.

Vage imaju svoj „tajni“ tip, na primjer, broj listića neke biljke koja im je pri ruci. Sreću može da im donese i iznos koji je plaćen za neki dar voljenoj osobi.

ŠKORPIJA

Škorpije su ubjeđenja da one trebaju biti među onima koji dobivaju. Nezasite su i ne zadovoljavaju se jednim ili povremenim dobicima. Zapravo, priželjkuju da im svaki listić donese barem nešto.

Biraju brojeve koje gotovo niko ne unosi u listić. Žele biti sami i dosta razmišljaju o velikim dobicima. Na primjer, unijeti će u listić brojeve 4 i 5, jer to, navodno, drugi rijetko kad čine. Ili, recimo, 19 i 21. Broj 7 za Škorpiju mora uvijek biti na listiću, pa joj to olakšava biranje ostalih brojeva.

Ne upisuje samo brojeve koji su na listiću jedni pokraj drugih, već i one brojeve koji su jedni ispod ili iznad drugih. Ne smeta joj unositi brojeve koje, po vjerovanju, donose nesreću, kao što su 13 ili 7.
Čak će iz inata upisati sve – od 7 do 13.

STRELAC

Ovaj znak dobiva često na igrama na sreću, ali i kad gubi, ne ljuti se.

Strijelac smatra da svaka brojka koju unosi na listić LOTO-a mora imati neki smisao. To su gotovo uvijek brojevi koji obilježavaju povijest: pobjeda u nekom ratu, rođenje nekog velikog čovjeka – važni istorijski datumi.

Najveći smisao za Strijelca ima broj 9 i on je rado koristi. Smisao imaju i brojevi koji obilježavaju i događaje iz njegovog života: godina prve ljubavi, datum prvog poljupca, završetak škole, ozdravljenje nakon neke bolesti. Smatra da su to živi brojevi vezani za njega i da će mu donijeti sreću.

JARAC
Ljudi u ovom znaku su obično dosta racionalni, igre na sreću nisu njihov prvi izbor. Na žalost, Jarac „zna“ da mu neka godina nije naklonjena za igre na sreću, jer odnos sudionika i dobitnika u toj godini nije na njegovoj strani.

Ipak, on će popunjavati listić, ali će to činiti štedljivo, pažljivo izučavajući sisteme, a naročito mistiku brojeva. Birat će i brojeve koje su pronašli razni stručnjaci mjerenjem visine, dubine, širine i slično. Na primjer, visinu neke planine, koju će moći raščlaniti na brojeve od kojih je sastavljena, pa da ih množi, dijeli, sabire…

On će napraviti kombinaciju i od svoje visine, mada to neće biti veliki broj, jer su Jarci obično srednjeg rasta.

VODOLIJA

Ko će dobiti u igrama na sreću – ako neće Vodiloja. To je vaše duboko uvjerenje, igre na sreću su vaše područje. Zato, listić treba popuniti – ekscentrično. Čak i vezanih očiju, precrtat će brojeve koji Vodoliji dođu pod ruku. Na primjer, uzet će ih po datumu upisivanja ili po vremenu koje je sat pokazao tog trenutka.

Pravi Vodolija nikada neće dva puta unijeti isti broj, jer bi to bilo dosadno i neinventivno. Više voli izbrojiti stepenice u kući u kojoj stanuje ili upitati suprugu ili supruga koji joj broj trenutno pada na pamet.Tako će lako i brzo popuniti listić, ali ipak i čekati – na dobitak.

RIBA

I Ribe sa čežnjom čekaju na svoj dobitak. Nadaju se, ali ne znaju određeno šta bi napravili sa tolikim novcem.

Oni će svoje listiće popunjavati sujevjerno., a upisivat će brojeve u koje vjeruju, koje su im i dosada, ponekada, donosile sreću. Na primjer, datum kada su dobili povišicu plate, ili za dlaku izbjegli sudar automobilima. Oni često sanjaju brojeve i zapisuju ih čim se probude. Njihov sretan broj je 17.

aura.ba

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP