Seksi igračke - vodič za kupovinu

Znate li čemu služe kokošija jaja od veoma rastegljive gume? Imaju istu primenu kao i silikonska vagina. Muškarci vole i jestive tange i muške push up gaće, dok je dildo za dvostruku stimulaciju namenjen damama koje su prevazišle klasičan vibrator.

"Ova jaja se prodaju na komad, napravljena su od veoma rastegljive gume, a kada se otvore liče na vaginu. Muškarci ih koriste za masturbiranje, a očigledno su zadovoljni jer ih baš dosta prodajemo", rekla je prodavačica na štandu sa seksi igračkama..

"Šta vas tu čudi? Oblik? Pa to je dildo za dvostruku stimulaciju! Jel' vam barem jasno šta to znači?", bio je odgovor koji smo dobili nakon nekoliko minuta zurenja i prevrtanja po rukama predmeta koji i liči i ne liči na dildo.

Taj gumeni vibrator ima oblik latiničnog slova U, na oba kraja ima završetak poput penisa, veličine je oko 10 centimetara, a košta 4.000 dinara. Priznajemo - nije nam bilo jasno kako se koristi, ali ni prodavačici nije bilo jasno koliko smo "neobrazovani".

Ali smo zato briljirali kada je donji veš u pitanju. Na prvi pogled smo znali koji je za žene, a koji za muškarce, čak i kada bi određeni modeli mogli da se obuku. Crvene muške bokserice, sa produžetkom u predelu međunožja i ćubom na kraju su, na primer, idealne za praznike koji nam predstoje. Za istu priliku odlične su i ženske gaćice od crnog tila koje se na bokovima vezuju crvenom satenskom trakom.

"Muške push up gaće mogu da se nose u različitim situacijama, a 'dižu' sve živo! Napravljene su od pamuka i vlakna dobijenog od bukve, koštaju 90 kuna (1.236 dinara) i odlično se prodaju", kaže striper Veks, koji halom šeta samo u "Lodoli" vešu.

Hit artikal na Sajmu, kada je veš u pitanju, su tange sa bombonicama. Na nekim gaćicama nanizane su samo pozadi, a drugi modeli su celi napravljeni od bombona.

"Kupuju ih i devojke i muškarci. Koštaju 110 kuna (1.500 dinara), a imamo ih i sa slatkim i sa ljutim bombonicama koje se lako otkidaju sa konca na koji su nanizane, tako da gric po gric i… devojka je gola!", objasnila nam je promoterka proizvoda Candy G-String.

Druga promoterka iskoristila je našu koncentrisanost na razgledanje "jestivih gaćica", da nas krišom "pecne" po vratu! Nismo se uplašili jer je osećaj prijatan, ali smo se iznenadili, još jednom. Šta nas je sada snašlo?

"Tantra Beam je erotski masažer koji je do sada osvoji već nekoliko internacionalnih nagrada kao uređaj koja pruža višestruko zadovoljstvo. Proizvodi se u Nemačkoj, radi na baterije i ima dve godine garancije. Montira se na nadlanicu, a kada ga uključite i prislonite na vaginu, penis, vrat ili bilo koji drugi deo tela, blage vibracije masiraju i pružaj fantastičan osećaj uživanja", objasnila nam je promoterka Tantra Beama, koji se na Sajmu prodaje za 300 kuna ili nešto više od 4.000 dinara.

Šta smo još videli na Sajmu erotike?

Razne bičeve: od kože, gume, plastike, ali i pliša i krzna, koji koštaju od 1.000 do 4.000 dinara.

Foto galeriju pogledajte OVDE.

Izbor vibratora je neverovatan, ima ih u svim mogućim (i nemogućim) oblicima, bojama, dezenima, a cene zavise od materijala od kojeg su napravljeni, kao i od veličine. Najjeftiniji je 1.500 dinara, a najskuplji 4.500.

Karmini u obliku penisa su oko 2.000 dinara, a takve modlice za kolače oko 500 dinara komad. Kalupi za led koji "prave" male ledene spermatozoide su oko 700 dinara. Silikonska vagina, upakovana u malu providnu kutiju, košta oko 10.000 dinara. Boca vina od kupina, za koje proizvođač tvrdi da je afrodizijak, košta 550 dinara.

"Isplati se doći na ovakve sajmove jer su cene niže nego u redovnoj prodaji, a i izbor je bolji. Naročito je zgodno što je sve na jednom mestu", kaže jedan kupac koji u ruci nosi nekoliko kesa sa seksi igračkama koje je pazario na Velesajmu.
(MONDO, Dragana Todorović)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP