Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Konobarica u Nišu silovala navijača Makedonije!?

Osim po kafanama i rukometu, izgleda da će pojedini navijači Makedonije Niš pamtiti još po nečemu. Konobarica niškog kafića pozvala je jednog makedonskog navijača u svoj stan, gde je ovaj doživeo "pravi pakao". Tako bar prenosi popularni makedonski zabavno-informativni portal "Tačka".

Ovaj portal piše da je nesrećni navijač sa prijateljem došao u Niš kako bi navijao za svoju reprezentaciju. U kafiću su upoznali konobaricu koja ih je ubrzo pozvala u svoj stan, da bi im pokazala "niško gostoprimstvo", uz napomenu da živi sa još dve cimerke i da "može biti zabavno".

Makedonci su, piše Tačka, želeći da uštede novac za jedno noćenje i steknu novo iskustvo, kupili nešto alkohola i uputili se ka devojčinom stanu. Zabava je odlično tekla, ali se dogodio neverovatan obrt i "sve se pretvorilo u dramu".

- Devojka koja je mladiće pozvala, želela je da spava sa jednim od njih, pa je predložila ostalima da ih ostave nasamo. Kad su ostali sami, počeo je horor za Skopljanca - piše Tačka.

Devojka je počela da ga dodiruje, nakon čega je on odgurnuo od sebe, objasnivši joj da mu nije privlačna. Posle kraće rasprave devojka mu je rekla da neće da ga pusti da ide dok ne spava sa njom.

- Stan je bio zaključan, ključ kod devojke. Što znači da je mladić bio u očajnoj situaciji - zaključuje Tačka.

Drama je trajala čak tri sata. Nakon što je njegov prijatelj zaspao, situacija se smirila. Ali, nasrtljiva Nišlijka je ubedila Makedonca da legne u krevet sa njom.

- Seksualna privlačnost je strašna stvar, a zabranjeno voće je najslađe. Tako je, kad je legla pored njega u krevet, počela da ga svlači, govoreći mu da moraju da imaju seksualni odnos - piše Tačka.

Buka je probudila drugog Makedonca, koji se uključio u raspravu i uspeo da pomogne svom prijatelju.

- Da li smo toliko privlačni kao nacija ili devojke iz Niša ne prihvataju negativan odgovor? - pitanje je koje je postavio novinar Tačke.

Portal završava tekst konstatacijom da su ova dvojica Makedonaca sada bezbedni, a da će im iskustvo iz Niša ostati kao "nezaboravna drama koju će definitivno prepričavati".
Izvor: 24sata

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP