Na snimanju Survajvera pao seks !

Vladimir Vuksanović, maneken i bivši dječko Svetlane Ražnatović, samo nekoliko dana po dolasku na Kostariku, gde se snima srpsko-hrvatska verzija „Survajvera“, vodio je ljubav na plaži sa starletom Stanijom Dobrojević...

- Očigledno je između njih dvoje postojalo nešto prije dolaska na Kostariku! Pogledi, razgovori, grljenje, sve je ukazivalo na ovakav slijed događaja. Ipak, čudno je da nisu sačekali bar da se rijaliti zahukta.

Prvo su dobacivali jedno drugom, kao da su davali nekakve signale. A onda se Vlada izdvojio od ostatka ekipe. Samo dva minuta kasnije u istom pravcu otišla je i Stanija, rekao je Kuriru izvor iz produkcije Survajvera.

Niko nije pošao za njima ali, pošto je bio mrak, pod mjesečinom su se vidjele njihove siluete i svima je bilo jasno šta rade. Vratili su se nasmijani nekih pola sata kasnije. Dočekani su prozivkama, na šta su samo slegli ramenima i nastavili da se smiju.

Vladimir koji je navodno bivši Cecin dječko i Stanija Dobrojević nekoliko puta su viđani zajedno na popularnim beogradskim splavovima, ali nikada nisu željeli da komentarišu svoj odnos.
Izvor: S media

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP