Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Priče o smaku sveta samo velika laž?

Antonio Vaskes, poznat kao meksički "veliki prorok", izjavio je na konferenciji za novinare u Meksiko Sitiju da su teorije o smaku sveta 2012. godine "velika laž" i da Maje nikada nisu pominjale apokalipsu.

On je, takođe, rekao da je masovno oboljevanje od raka među liderima južnoameričkih država posledica bacanja čini.

Venecuelanski predsednik Ugo Čaves je prošle nedelje izneo mišljenje da su SAD možda krive za rak od kojeg boluju on i lideri Brazila, Argentine i Paragvaja.

Vaskes je, kako su preneli svetski mediji, prorekao da će ove godine od raka oboleti još dvoje latinoameričkih lidera.

Proteklih godina rak su dobili predsednica Argentine Kristina Fernandes, predsednica Brazila Dilma Rusef, bivši brazilski lider Luiš Inasio Lula da Silva i paragvajski lider Fernando Lugo.

Vaskes je rekao da će Čaves, koji tvrdi da je pobedio rak, doživeti "strašan povratak bolesti".

Meksički prorok, koji svoja predviđanja zasniva na tarot kartama i astrologiji, kazao je i da će američki predsednik Barak Obama izgubiti na izborima 2012. godine.

"Osećam da će Obama izgubiti. Mnogo će ga kritikovati. Republikanci kontrolišu sav novac u SAD i tako vrše veliki pritisak na njega, zbog čega on pravi greške", dodao je Vaskes.

On je kazao i da će biti izvršena invazija na Siriju, ali nije precizirao ko će je izvršiti.

"Vidim više problema sa Sirijom nego sa Irakom i Korejom. Sirija je protiv islamskog sveta i protiv Evrope i SAD. Tamo bi moglo doći do invazije ili još većih stradanja", naveo je Vaskes.

On se bavi proricanjem od 1980. godine i tvrdi da je njegova uspešnost 80 odsto. Prošle godine je rekao da će evro oslabiti i da će u razvijenim zemljama ponovo zavladati recesija. Predvideo je i ubistvo jednog latinoameričkog lidera, što se nije obistinilo.

Vaskes je pogrešio i 2008. godine kada je prorekao smrt američke pevačice Britni Spirs.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP