Ceca Ražnatović ima dečka!

Reč je, navodno, o bivšem rukometašu Aleksandru, kojeg zovu i Saša. 'Ceca i Saša se poznaju nekoliko godina, ali su se ljubavne iskre između njih pojavile pre nešto više od dva meseca, kad je došao u njenu kuću u Ljutice Bogdana u društvu zajedničkih prijatelja....

On odavno ne igra rukomet, živi na relaciji Beograd-Beč, u Austriji vodi privatni biznis, i ima 39 godina. Svojevremeno je bio u kratkoj vezi s Katarinom Rebračom, ali se nikada nije eksponirao', otkriva izvor Kurira blizak folk zvezdi.

Od Arkanove smrti pevačica se nikada nije pojavljivala s nekim muškarcem u javnosti, a sagovornik Kurira ističe da će ovoga puta napraviti presedan, jer se baš zaljubila. Aleksandrovu promociju možemo očekivati tek nakon 22. februara, jer joj tada ističe kazna kućnog zatvora.

'Sa Cecom se viđa sve češće i, kako sada stvari stoje, na pomolu je velika romansa. Iako nije oduševljena tom idejom, Ceca će ga verovatno javnosti predstaviti već krajem meseca. U planu je da nakon nekoliko nastupa zajedno otputuju u neku egzotičnu zemlju. Zatim će uslediti njena velika promotivna turneja, na kojoj će joj Saša, sasvim sigurno, biti stalni pratilac', otkriva Kurirov sugovornik.
Izvor: dnevnik.hr

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP