Idealno telo: Od sala do mišića za pet sati?

Želite da dobijete telo kakvo o kakvom ste oduvek sanjali?



Brojni oglasi na Interneti pokazuju vam slike i brojne načine da uradite baš to bez ikakvog truda i u veoma kratkom vremenskom periodu, ali da li su u pitanju istinite tvrdnje ili samo pokušaj da vas navedu da im date svoj novac? Jedan bloger i šampion u prejedanju, rešio je da svima pokaže kako vas takvi oglasi varaju.

Industrija mršavljenja u Americi vredna je preko 60 milijardi dolara, a Internet je prepun reklama koje pokazuju ljude pre i posle korišćenja njihovih preparata. Međutim, koliko su ti prizori zaista istiniti?

Muškarac ili žena, sa opuptenim stomacima na jednoj slici, za čas postaju mišićavi i tonirani na drugoj. Čovek koji sebe naziva Furious Pete, postavio je video koji objašnjava kako setaj efekat postiže za par sati, samo on na reklamama koje gledamo ide u suprotnom pravcu.

„Veoma je teško poverovati da suplementi ili trening programi mogu od zapuštenog tela napraviti bodi bildera za jako kratko vreme. Stvar je u tome što ne mogu, a na slikama su u stvari profesionalni bodi bilderi koji su svoje telo naduli za jako kratko vreme, 5 časova, kako bi stvorili sliku pre treninga“, tvrdi Furious Pete, i zatim objašnjava kako izvajani muškarci postaju zapuštene debeljuce.

„Prvi korak jeste da obrnete proces. Idite u teretanu, nakon toga sačekajte 2 sata, da vam se metabolizam uspori. Uzmite kesu čipsa i celu je sručite u želudac, nakon toga popite dva litra nekog izuzetno gaziranog pića pošto će vas ono dodatno naduti. Na samom kraju popite litar čokoladnog mleka koje će sprečiti da vaš organizam izbacuje vodu, što će vas dodatno naduti i to je to“.

Nakon svega toga Furious Pete zaista izgleda kao osoba koja po ceo dan sedi na kauču i jede brzu hranu, a ne kao osoba koja je u formi i trenira.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP