Ja imam talenat: Emilija Đonin i bend Pogrešila roda u finalu

Najviše glasova publike dobila je srpska Bijonse Emilija Đonin (11) dok je bend Pogrešile rode plasman u finale izborio u "duelu" sa Borisom Subotićem.

Iako su, zajedno sa prvom finalistkinjom bili među prva tri po broju glasova publike, tročlani žiri je doneo odluku da se u velikom finalu Talenta ipak nađe bend iz Aranđelovca.

Publika u studiju nije štedela grla ni dlanove kada je trebalo nagraditi bend "dobrih momaka i zlih rokera" Pogrešile rode, baš kao ni mladu tinejdž zvezdu Borisa Subotića koji je pesmom “Tražim” dobio šansu za plasman u finale. Ipak, rokenrol je "preživeo" i ušao u finale.

Nastupi na drugoj polufinalnoj večeri, govorili mi o onima koji su prošli dalje, odnosno onima koji su ostali “iza”, ne razlikuju se.

Nije bilo izvođača koji nije bio ispraćen ovacijama. Bila to prva finalistkinja Marija sa izvđenjem pesme “Listen” ili Mina i Marko koji su izvodili "Adađo" Lare Fabijan u pratnji violončela i učinili da se šou Ja imam talenat, bar na ta tri minuta, pretvori u festival San Remo.

Polufinalista za polufinalistom, "zvali se oni" Dance factory, Nina i Marko, Marija Serdar ili Vjekoslav Didović, svako je dobijao ovacije publike. Nije se završila numera da se nije prolomio gromoglasan aplauz ili nije čulo "bravo". Sve to ukazuje da postoji realan "problem" kada Srbija traži talenat - ima ih previše!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP