Seks - naj od naj?

Seks je zabavan bez obzira da li volite misionarski položaj ili rado praktikujete poze iz Kama sutre. Ali, i u seksu postoje kategorije, piše Yahoo Shine. I šta, dakle, spada u kategoriju najboljeg seksa?

Najbolji od najboljeg seksa ne doživljava se često. To je onaj seks koji uznemiri sva vaša čula i koji se najčešće pamti do kraja života

Seks nabijen tenzijama
Ovakav se seks sastoji od fantazija. Već ga dugo čekate, ali nikako da do njega dođe. Prethode mu slučajni dodiri, poljupci u obraze, rukovanja, a sve to u vama izaziva snažnu uzbuđenost. Seksualna napetost je tolika da je možete seći nožem. Budući da ne znate hoće li se i kada dogoditi, tenzije rastu i kada do odnosa dođe, vi ste doslovno u sedmom nebu. To svakako ulazi u kategoriju najboljeg seksa i mnogi će ga kao takvog pamtiti do kraja života.

Seks začinjen "prljavim" rečima
To je seks koji započinje verbalno. Verojatno sedite jedno pored drugog u javnosti i sve što možete jeste da pričate, a to su obično vruće "prljave" reči. Napetost raste do neba, a vi ne možete da dočekate da se osamite u nekoj udobnoj sobi. Kad se to konačno dogodi, kreće seks začinjen rečima za koje ste mislili da nikad neće preći preko vaših usta. U takvim okolnostima nejasno vam je šta vas više pali – reči ili sam seks.

Seks sa prijateljem
Na zabavi ste popili čašicu više, a prijatelj koga poznajete ceo život odjednom vam postaje strašno privlačan. Niste sigurni da li on isto oseća. Počinjete da primećujete da i on vas gleda drugačijim očima. Svesni ste da ste da to nije najpametnije što možete da učinite, ali svejedno ne možete da odolite. Brzinom svetlosti tražite sobu u kojoj ćete se prepustiti nenadanim strastima.

Seks na javnom mestu
I ovde je za osećaj najboljeg seksa odgovorna napetost i to ona koja nastaje zbog toga što vas u svakom trenutku neko može uhvatiti usred akcije. Da, to doprinosi velikom uzbuđenju. Vas dvoje, snažna strast, priljubljena tela i samo jedan mali deo mozga koji je svestan da svakog treba neko može da naiđe.

Strastveni ljubavni seks
Ovo je seks između ljudi koji su već duže u vezi i dobro se poznaju. Održavaju strast i njihov seksualni čin gotovo da je duhovno iskustvo. Znaju gde i kako treba da se dodiruju, kako i koliko da se ljube i kojim intenzitetom da vode ljubav. Ovakav seks može se dogoditi samo između onih koji se istinski vole i od svih vrsta najboljeg seksa, ovaj je definitivno najbolji.
Izvor: tportal.hr

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP