Voštana figura Novaka Đokovića - Ekrem Jevrić?!

Voštana figura Novaka Đokovića, koju je najbolji teniser svijeta otkrio prošle nedelje u jagodinskom muzeju, izazvala neocekivanu paznju u javnosti - većina tvrdi da ona uopšte ne liči na Noleta!

Na brojnim internet stranicama Noletovu voštanu figuru, slučajno ili namerno, mešaju s figurama šoumena Ekrema Jevrića, bosanskog glumca Branka Đurića Đure, ili pak Novaka Đokovića, ali tek za 50 godina!

Pojedini portali ironično pišu i da su građani Jagodine ljuti na tenisera što ne liči na umjetničko djelo koje je izvajao Muzej voštanih figura iz tog grada. Pored figure Novaka Đokovića, ruglu su izvrgnute i skulpture Vlada Divca, Aleksandra Đorđevića, Nikole Tesle i Desanke Maksimović.

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma ne mari za prozivke i smatra da Nole i figura sliče kao jaje jajetu.

- Kada je Nole stao pored figure, rekao je: "Ovo je moj brat blizanac." Što tu ima više da se komentariše - kaže Palma za Press.
On ne krije da je u planu izrada još nekoliko voštanih figura, među kojima su folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, s kojom je gradonačelnik kućni prijatelj.

- Tačno je da će jedna od sljedećih figura biti urađena u liku Svetlane Ražnatović, kao i makedonskog pjevača Tošeta Proeskog i direktora Zoološkog vrta Vuka Bojovića - ističe Marković.
Izvor: PRESS

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP