Ceca specijal na Pinku: Povratak na scenu (VIDEO)

Svi detalji početka turneje najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović



Specijalna emisija TV Pink ovog utorka u 22.15 otkriće sve detalje početka turneje najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović. Naime, ekipa „ružičaste“ televizije boravila je dva dana u Frankfurtu, gde je održan prvi u nizu koncerata srpske folk heroine i tom prilikom potpuno ušla u njen život.

Imaćete priliku da vidite u kom hotelu je odsela, sa kim se viđala, kako je provodila slobodno vreme i kako su tekle pripreme za solistički koncert. Kamera je zavirila i u bekstejdž, kao i u Cecinu garderobu, pa će gledaoci moći da vide i šta je bilo na stolu od keteringa, kao i koje je piće degustirala pred nastup.

Biće ovo prilika da posle dve godine u jednoj emisiji prvi put čujete i vidite razgovor sa najvećom folk zvezdom regiona, ali i sa njenim producentom Aleksandrom Milićem Milijem, kao i sa publikom koja je došla sa svih krajeva Evrope da čuje Cecu nakon godinu i po dana pauze.
Autor emisije je Darko Popović.

„Prva ljubav zaborava nema“, pesma je koju bi ovih dana u duetu mogli da otpevaju dugogodišnji prijatelji i poslovni saradnici Ceca Ražnatović i Željko Mitrović nakon što su, kako „Alo!“ saznaje, postigli dogovor o ekskluzivnoj saradnji.

- Pregovore je u svoje i Cecino ime vodio njen producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili. Još pre početka razgovora, njih dvoje su se dogovorili da novac ne mora da bude presudan faktor u kampanji koja im predstoji. Iako je bilo razgovora i sa drugim televizijskim stanicama i diskografskim kućama, od kojih su neki nudili i velike svote novca, bitnu ulogu igrao je i lični odnos Cece i Željka Mitrovića jer su jedno drugom u više navrata bili velika podrška, što se nikako ne može zaboraviti. S druge strane, ponuda koju je „Pink“ izneo nije se mogla odbiti jer je vrednost marketinškog prostora daleko prevazilazila sve sume o kojima se pregovaralo - kaže za naš list dobro obavešteni izvor blizak „Miligramu“ i dodaje da je istog dana postignut još jedan dogovor.
- Mili je sa predstavnicima „Pinka“ ugovorio i saradnju vezanu za njegov dugo pripremani autorski album „Miligram 2“. Tako će reklama za Cecine nove pesme i taj album uskoro početi da se prikazuju na „Pinku“, a u pripremi su i specijalne emisije, ekskluzivni intervjui, izveštaji sa turneje i sve ono što čini ozbiljnu kampanju - zaključuje naš sagovornik.
Sa Televizije „Pink“ nismo dobili potvrdu, ali ni demanti ove informacije.

- Ceca i „Miligram“ su uvek bili veliki prijatelji „Pinka“ i to ništa ne može da promeni. Smatramo da naša saradnja nikada nije prekidana - rekli su nam u PR službi „Pinka“, dok je Ceca, koja je u subotu održala spektakularan nastup u Frankfurtu i tako otpočela inostranu turneju, ostala zagonetna.
- Nemamo komentar - saopšteno nam je iz pres službe folk zvezde.
No, pošto se ljubav i kašalj, ali ni kampanja, ne mogu sakriti, ostaje nam da budemo strpljivi i uskoro ćemo saznati da li je jedan od najuspešnijih poslovnih tandema u istoriji domaće estrade ponovo udružio snage!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP