Survivor: Kristina prebila Staniju

Moderni Robinzoni polako ulaze u fazon kada je rijaliti Survivor u pitanju - sve je lakše uloviti ribu, zapaliti vatru, skuvati pirinač i tračariti. Ipak, nađe se mesta i za "normalne stvari", poput poštovanja takmičara koji su se najbolje pokazali od početka avanture na Kostariki.

"Alfa mužjaci" kako ih Aleks zove su se zaista pokazali kao "pravi muškarci" - posvećeni su poslu i lovu i često znaju da smiruju ženske bubice. Zbog toga su ove nedelje, neki od njih, i nagrađeni titulom poglavice.

Ovoga puta su na plemenskom savetu sigurni samo Ognjen i Marko koji su jednoglasno (naravno, nisu glasali za sebe) u svojim plemenima izabrani za nove poglavice.

"Obećavam da ću biti dobar poglavica i voditi vas u nove pobede", obećao je poglavica Ognjen.

Ipak, ova "nagrada" dodeljena u plemenu Boruka nije ništa prema onoj koju je Matambo, uprkos Kajganićevom obećanju, osvojio u poslednjoj borbi. Borbi bukvalno.

Takmičari su za nagradni boravak sa bračnim parom sa Kostarike koji će im otkriti tajne preživljavanja i skuvati ručak, morali da ukradu zastavicu s protivnikovih leđa i tako rizikuju poneku modricu.

Arena...takmičari moraju da pobede (prebiju) suparnika i otmu mu zastavicu i to vezanih očiju. Ko prvi osvoji šest poena osvaja i nagradu.

Matambo je, zahvaljujući Nikoli, osvojio prvi poen, posle je razliku pojačala Aleks, a onda je Radovan, koji je "tukao" Vladu, poveo 3:0 za ljubičaste. Potom su narandžasti dobili par poena, a onda je počela druga runda. Udarci su leteli na sve strane, ali ne kao kada su se dohvatile Stanija i Kristina.

Mlađa sestra Nataše Bekvalac je, pošto ju je Stanija pobedila pobedila u prvoj rundi, ozbiljno shvatila "šta joj je činiti", pa je srpsku starletu svom snagom oborila na zemlju i tako svom plemenu osvojila vreme sa bračnim parom koji godinama živi u džunglama Kostarike.

Poslednja borba nam je pokazala da, iako niko ozbiljno povređen, nije lako obarati protivnike na zemlju i rizikovati pobrede, ali da jeste simpatično i smešno kako muškarci "imitiraju" pokrete iz filma "Pritajeni tigar, skriveni zmaj" šunjajući se ka protivniku...

Nisu samo nagrade pomoću kojih će Robinzoni otkriti od kojih namirnica mogu da skuvaju supu i zakopaju, pa ispeku banane bitne. Važno je i da Martina prokomentariše da je Mia "besna, zlobna i da laže", ali i videti kako se (ne)slažu "odbačene".

"To što je starija od mene, ne znači da moram da je slušam", rekla je prva odbačena Jelena. Ipak, postoji nešto u čemu se i Mia i Jelena slažu, a to je da je Marko manipulator.

"On je tražio od mene da glasamo isto i izbacimo Kristinu", rekla je Jelena o novom poglavici. "To je bilo politički nekorektno, što je interesantno znajući da je čovek političar", rekla je ona i dodala da će "morati sebi da napravi poseban kamp na Ostrvu odbačenih" i odbrani se od novih pridošlica...
(MONDO)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP