Survivor Kostarika: Svađe i borba! (VIDEO)

Do sitnih trvenja dolazi u oba plemena, uglavnom zbog iscrpljenosti i "kokos dijete", ali su žene plemena Boruka uspele da se posvađaju oko - gluposti!



"Fajt" je izbio između Ave i Stanije, koje su se peckale i prethodnog dana, ali sada je doguralo do teških reči, pokušaja pridobijanja ostalih i klasičnog ženskog ogovaranja, a sve to zbog pomeranja stvari. Poglavici Aleks je dozlogrdilo, pa je nakon nekoliko pokušaja da ih pomiri odustala i prokomentarisala da je Stanija glupa i da ima celulit!

Dok su se devojke svađale, zbunjeni muškarci su prali sudove i napravili nekoliko metli, da bi "veštice" iz njihovog plemena imale svaka svoju.

"Sve je to zbog dokolice, svađaju se jer nemaju šta da rade. Evo, neka čiste", složili su se oni.



Ni u plemenu Matambo ne cvetaju ruže, pa je šminkerka Jelena čak pustila suzu, jer se iznervirala zbog ostalih takmičara koji samo kukaju i ne rade ništa. Moral u plemenu rapidno opada...

"Došli smo ovde da probamo nešto novo i radimo, ne da se za*ebavamo. Ima ih koji se samo manekenišu... Valjda znate zašto smo tu, da bismo se borili, a ne družili i šalili. Imam dovoljno prijatelja kod kuće", rekla je ona.

Glumica Mia pokušala je da joj da najbolji savet - da ne troši preko potrebnu energiju na nerviranje - ali uzalud, Jelena nije bila raspoložena da sluša. Glad, iscrpljenost i hladnoća tokom noći uticali su na pripadnike oba plemena, i to uoči prve borbe!

Prvi zvanični okršaj takmičara nije bio nimalo jednostavan. "Survajveri" su po redu morali da prelaze balvan, pajserom razvaljuju kutiju, pronalaze lopatu, otkopavaju sekiru, cepaju drva, prave most, zakucavaju eksere... Pobednicima se "smešio" imunitet i sav alat sa poligona, a gubitnicima odlazak na plemenski savet i izbacivanje jednog člana, koji će takmičenje nastaviti na ostrvu prognanih.

Svi su lavovski navalili na čekiće, jahanje debla, razvaljivanje kutija i dasaka, ali pleme Boruka bilo je brže i veštije, i osvojilo pobedu! Poglavica Aleks dobila je totem u obliku boga-zaštitnika lokalnih plemena, koji je ovoga puta sačuvao narandžasto pleme, makar na tri dana.

Osim što su osvojili alat i imunitet, "jaguari" su dobili i vetar u leđa, pa su zaboravljene čak i svađe od prepodneva. "Krokodilima" je ostao kokos, mučan zadatak plemenskog saveta i nada da će uskoro zapaliti vatru...
(MONDO)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP