Glasnici apokalipse padaju širom sveta

Ono što jedni nazivaju meteorima, NLO-ima i vanzemaljskim letelicama, drugi nazivaju glasnicima apokalipse. Neobične pojave na nebu stvar su svakodnevice, a samo zadnja u nizu zabeležena je na Novom Zelandu.

Mnoga proročanstva o kraju sveta prožeta su pričama o komatima, meteorima i sličnim nebeskim telima koja bi trebalo da posluže kao upozorenje ljudskoj vrsti.

Pojedini smatraju da su takve nebeske pojave samo znakovi upozorenja, dok drugi misle da će nas jedan od takvih “zalutalih” meteora na kraju i uništiti.

Međutim, kakvu god nam mračnu budućnost predviđali oni koji veruju u apokalipsu, za sada nam ostaje da pokušamo da utvrdimo šta je zapravo nebeski objekat koji je nedavno zapažen na Novom Zelandu, a koji je osvetlio nebo i za sobom ostavio trag dug kilometrima.

Iako su prva svedočanstva ukazivala da se radi o meteoru koji je sagoreo u atmosferi, neki smatraju da se radilo o gorućem objektu vanzemaljskog porekla koji je izgledao kao letelica, ali ne ljudska.

Većina onih koji su videli misterioznu pojavu sigurna je da se ne radi o ljudskoj letelici i tragu aviona jer je objekat isijavao svetlost. Ipak, nisu svi saglasni u tome je li objekat prirodnog porekla ili je nekakva letelica.
(B92)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP