Samsung Galaxy S3 u ponudi Telekoma!

Budite među prvima koji će poručiti novu zvezdu Samsungove Galaxy serije. Model koji je pomerio granice na tržištu smartphonova, Samsung Galaxy S3 u našoj zemlji je dostupan i u ponudi Telekoma Srbija!



Pretporudžbine za Samsung Galaxy S3 u svetu oborile su sve rekorde: naručeno je već devet miliona uređaja. Budite među prvima koji će se prijaviti i rezervisati ovaj telefon putem webshopa, u poslovnicama Telekoma Srbija ili pozivom na broj 790!

Samsung Galaxy S3 podržava 4G tehnologiju, pokreće ga moćni Quad-Core procesor od 1,4 GHz koji omogućava istovremeno obavljanje više funkcija, kao što su gledanje video sadržaja ili surfovanje vebom uz pokretanje antivirusnog programa.

Ovaj model dolazi sa HD Super AMOLED ekranom od 4,8 inča, moćnim objektivom i senzorom od osam megapiksela na poleđini i kamerom od 1,9 megapiksela sa prednje stranje.

Samsung Galaxy S3, telefon koji "reaguje" na vaš glas, razume vaše namere i dopušta vam da sa drugima odmah i lako podelite trenutak jer na fotografijama odmah prepoznaje i lica vaših prijatelja i ako to poželite, automatski im je šalje.

Ovaj moćni smartphone model u ekskluzivnoj ponudi Telekoma Srbija dostupan je u dve elegantne boje, sivoplavoj i mermernobeloj.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP