Snimak napada kanibala: Beskućniku izgrižena usta, obrazi, čak i oči (VIDEO)

Na najnovijem snimku stravičnog napada u Majamiju, vidi se kako je beskućnik, kojem je pojedeno pola lica, i nakon dolaska policije i hitne pomoći bio svestan. U bolnici je i još je u kritičnom stanju.



Beskućnik Ronald Popo (65) kojem je narkoman Rudi Eugen (31) izgrizao i pojeo gotovo celo lice, bio je pri svesti tokom celog brutalnog napada, koji je, prema najnovijem snimku koja se pojavila, trajao punih 18-minuta, piše Daily Mail.

Novinari New York Daily Newsa pronašli su fotografiju Ronalda Popa u mladosti kada je bio student na prestižnom njujorškom univerzitetu. Nakon fakulteta radio je u srednjoj školi Stujvesant, ali nije jasno kako je od studenta na elitnom fakultetu postao beskućnik koji je godinama životario na ulicama Majamija.

Bio svestan i nakon napada

Najnoviji snimak pokazuje kako se Popo tokom napada još uvek pomera i nakon što su ga lekari hitne pomoći položili na nosila. Na snimku se vidi kako pored muškaraca prolaze biciklisti i pešaci, ali niko nije priskočio u pomoć, osim jednog bicikliste koji je pozvao policiju.

Istražitelji su uspeli da rekonstruišu posljednje sate života Haićanina Rudija Eugenea koji je bio na zabavi na plaži nakon čega je peške krenuo kući. Policija je kasnije pronašla njegove dokumente i odeću razbacanu od plaže do mesta zločina. Pretpostavljaju da je nakon što se skinuo pronašao beskućnika koji je spavao i počeo da ga udara i grize.

I dalje u kritičnom stanju

Stigla je policija i sa šest hitaca ubila Eugenea, koji nije prestajao da grize beskućnika. Ronald Popo je u bolnici i u kritičnom je stanju.

Lekari koji brinu o žrtvi rekli su kako su mu izgrižena usta, obrazi, pa čak i oči. Lekar Paul Adams kaže kako su poslednje vreme imali nekoliko slučajeva ljudi koji su konzumirali novu drogu, odnosno pojačani LSD.

- Nakon što se drogirani okupaju u slanoj vodi njihova temperatura raste i počnu mahnito da se skidaju i postaju agresivni i u totalnom delirijumu. Najčešće napadaju zubima - rekao je.

Istaknuo je kako savladavanje drogiranih pojedinaca nije opasno samo za lekare, već i za policiju i spasioce koji s takvim čovekom imaju kontakt.
(Daily mail)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP