Koga je snimao Aca Kostur - srpska estrada u panici zbog pornića

Među VIP prostitutkama i pevačica, čije se ime često vezuje za estradne skandale, a mediji su je već dovodili u vezu sa Miloševićem, nekoliko njenih koleginica, poznate manekenke, kao i dve glumice.

Ekskluzivna saznanja Pressa da je kontroverzni beogradski biznismen Aleksandar Milošević, poznatiji kao Aca Kostur, snimao seks sa poznatim pevačicama, manekenkama i glumicama koje su radile, a mnoge i dalje rade, kao VIP prostitutke izazvala je nezapamćenu paniku na estradi.

Naime, ovaj beogradski playboy je snimke napravio skrivenim kamerama u svom stanu i osobno ih arhivirao, a na njima su lica koja se gotovo svakodnevno mogu vidjeti na TV ekranima i u raznim showbizz časopisima.

Aca Kostur ubijen je u 2008. godine. Javnosti je bio poznat po vezama s pjevačima i manekenkama, a gotovo da nema starlete koja se s njim nije 'opustila' u krevetu, pišu srpski mediji.

Aca je snimao sve seksualne odnose koje je imao u svojoj sobi. No, kad je ubijen policija je iz njegova stana odnijela sve snimke.

Mnoge od djevojaka, u vrijeme kad su snimke nastale, bile su već poznate, a neke su se proslavile tek kasnije. I stan u kojem se odvijala elitna prostitucija poznat je široj javnosti s obzirom na to da je jedna pjevačica snimila u njemu spot za svoju pjesmu.

Srpski mediji zasad ne spominju imena pjevačica, glumica i manekenki koje su s Acom imale spolne odnose, no s obzirom da sve detaljnije opisuju okolnosti u kojima se te dame nalaze, stječe se dojam kako će uskoro javnost doznati neka od tih imena.
(Dnevnik.hr, Press)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP