Drugi kanal RTS - olimpijski kanal

Tokom Olimpijskih igara u Londonu, drugi program Radiotelevizije Srbije (RTS), koja je ekskluzivni nosilac TV prava sa Olimpijskih igara za Srbiju, imaće epitet "olimpijski" zbog toga što će svakog dana do 13. avgusta emitovati 12 sati premijernih sportskih prenosa.

Gledaoci RTS će na Drugom programu moći da uživaju u svim takmičenjima predstavnika Srbije u Londonu, ali i u drugim olimpijskim sportovima. Igre u Londonu već imaju epitet "Igre HD TV", što predstavlja novi korak u televizijskim prenosima sportskih takmičenja na svetskom nivou, a na RTS HD Olimpijske igrebiće emitovane u najkvalitetnijoj slici.

Na Prvom programu RTS, svake večeri od 27. jula u 21 čas i ceremonije svečanog otvaranja Olimpijskih igara, iz Beograda i Londona, u emisiji "Šesti krug" prikazivaće se najnovijevesti i uživo komentari olimpijskih učesnika i šampiona.Emisija "Šesti krug" Sportske redakcije RTS biće polučasovni pregled infomacija sa Olimpijskih igara, siženajlepših video slika dana, obrazovnih priloga o olimpijskom pokretu, direktnih uključenja iz Londona, uz komenatare nekadašnjih olimpijskih šampiona, navodi se u saopštenju.Voditelji emisije Svetlana Danilović i Dejan Pantelić komuniciraće tokom emisije i sa izveštačima RTS iz Londona i sportistima Olimpijskog tima Srbije 2012.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP